Sano se: Lenkkeilijän ei tarvitse keräillä muiden heittämiä roskia!

Iso kiitos Pertunmaan autoilevalle nuorisolle! Ei ole enää tarvinnut yöllä herätä auton ääniin.

Kiitollinen mummo

Tarkastakaapa grillaajat ennen käyttöä hiili- yms. kaikki muutkin grillinne, kun meinasi viime syksynä käydä tutuille grillaajille pimeässä vahinko, kun päällepäin hyvännäköisen vaan silti vanhan grillin ruostuneet rakenteet sitten yllättäen pettivätkin. Eli tsekatkaapa rakenteet ja olkaa silti varovaisia!

Viesti

Asioilta tulin ja kiire bussille, olisipa torilla ollut leipää, vanhat ajat tuli mieleen, olisiko mahdoton toteuttaa nyt. Ehdotus keskustan kehittämiseksi ja torin.

Nimimerkki

Kiitos Mikkelin kaupungille ja nykyiselle urakoitsijalle. Lumityöt ja hiekan poisto on tehty erinomaisesti.

Hah! Mitä on opettajan ruokatunti? Oman syömisen ohessa valvot ja ohjaat lapsia. Sitten loppuajaksi kiiruhdat välituntivalvontaan.

Ope

Autonkuljettaja Rainer Hagert, olen ylpeä sinusta.

Raimo

Äänestääkö edustajani tyhjää yhdessä edustajakautensa ja Suomen tämänhetkisestä kysymyksestä? Tyhjää?

Kiitos Mikkelin kaupungille ja nykyiselle urakoitsijalle. Lumityöt ja hiekan poisto on tehty erinomaisesti.

Yhtä tyhjänkö kanssa

Eduskunnan draamateatteri esitti 7-osaisen puoliväliriihiesityksen. Marin ja Saarikko palkittiin sitten Jussi-patsailla. Kaikki muutkin näyttelijät on kiinnitetty kotikuntiensa kesäteattereihin.

Hanski

Kaikki koirista, mopoista tms. turhanpäiväisistä valittajat vaikka viikoksi jonnekin pakolaisleirille asumaan niin johan rupeaisi meillä asiat olemaan sittenkin mallillaan.

Koronan kirkastama ajatus

Hyvät paikallispolitikot, tehän itse politikoitte Launialan lapsilla. Lähes kaikki teistä on kuntavaaliehdokkaita. Tämähän on heille vaalimainontaa. Lopettakaa toiminta heti.

Entinen äänestäjä

Kerrassaan upea näyttely Mikkelin valokuvakeskuksessa, Pave. Vielä muutaman päivän avoinna. Hieno kokemus. Kiitos Olli Jaatinen myös suurenmoisesta lisäinfosta.

Fani

Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen Orpon jälkeen johtoon. Osaava ja selkeät linjat. Ek-vaalien ykkönen.

Ukkopekka

Demokratiassa tulisi voida sanoa mielipiteensä julkisesti, vaan eipä sitä oikeutta kaikille enää Suomessa suoda! Nuorena hämmästelin miksi Neuvostoliitossa ei saanut vapaasti sanoa mielipidettään tai vapaus oli vaakalaudalla. Tähänkö on tultu?

Hämmästelijä

Perheeni tarvitsee 7 000 euroa ihan oman arjen kuluihin, eikä EU- lahjoitukseen. Nyt oman arjen puolustamista pidetään ulkoaohjattuna toimena! Huh, huh! Keneen voi enää luottaa?

Elpymisrahasto

Roskan heittäjä, kerää itse omat roskat ja eväspussit eivät kuulu tien varsille. Lenkkeilen ja ulkoilen, en ala roskiasi keräämään. Jaksan omat viedä minne kuuluu.

Osuiko noin kipeästi

Karikon luona olisi hyvä kiertoliittymän keskusta tehdä taideteos. Varsinkin jos siihen tekisi ruosteneliön. Silloin olisi ruosteympyrälle kaveri.

Karvakolmio

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka