Sano se: Kehysriihi meni vatuloinniksi

Lapsi tarvitsee turvalliset rajat kehityksensä tueksi. Nykyään on niin paljon houkutuksia, monet niistä lapselle haitallisia. Kuka asettaa lapselle rajat ja valvoo niiden toteutumista jos ei lapsen omat vanhemmat? Vanhemmuuden koulu kannattaa jaksaa käydä yhtä matkaa lapsen kasvaessa. Huolehtimalla omasta jaksamisesta, pystyy ihmetekoihin.

Hassutellen, supermam

Olipa riihi hauskaa komiikkaa. Olikohan Petelius ohjaamassa?

SMS

Kokoomukselta terävää oppositiopolitiikkaa? Emme hyväksy EU-pelastuspakettia, mutta hyväksymme sen tyhjää äänestämällä. Aivan kuin entinen liberaali; "olen kalan syönnin puolustaja, mutta silakan syöntiä vastaan", ja näin kokoomuksenkin alamäki vain jyrkkenee.

Ihmettelijä

Ikävää kun Heinänen mollaa Mikseitä, vaikka asiakkaat mikkeliläiset pk- yritykset kiittävät palveluita ja henkilöstön asennetta.

Nimimerkki

Vatulointia oli hallitustyöskentely kehysriihessä. Päätöstentekokyvyn löytyminen vei 8 päivää pääministerin johdolla. Vasta presidentin huolestuminen johti lopettamiseen. Jo viides asia, johon presidentti joutunut reagoimaan tässä hallituksessa.

Opettelua on

Kepun pj on Saarikko, eikä hän ole valtiovarainministeri (vielä). Kepun neuvottelija kehysriihessä oli tietysti pj. Ei kannata pääministeri Marina syyttää.

Kiitos pääministeri

Kommentoi