Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Joni ja Milka, olette parasta radion aamuissa!

Sinä joka valitat maskittomista. Onko mieleesi tullut, että heillä voi oikeasti olla syy käyttämättä? Paniikkihäiriö pahenee, ahdistus ja paljon muita sairauksia. En minäkään halua myrkyttää itseäni.

Toivottavasti totuus paljastuu

Miksi Tuomiokirkko ei ilmoittelussaan enää kerro pappien nimiä? Missä avoimuus ja läpinäkyvyys? Seurakuntalaisilla on oikeus tietää.

Viesti

Ristiinan Kitereentiellä on moottoriajoneuvoilla läpiajokielto. Silti päivässä läpi ajaa n. 100–150 autoa. Poliiseja ei näy, ilmoitettu on. Kyllä olisi valtiolle saatavissa helppoa rahaa. Mitä voimme tehdä?

Tieosakas

Joni ja Milka olette parasta aamussa. On mukava laittaa aamulla radio päälle ja kuunnella teitä, oma päiväkin lähtee mukavasti käyntiin kun nauran kanssanne. Ps. Uutiset tulee kyllä ajallaan ja tosikot vaihtakoot kanavaa.

Mummeli Närhilästä

Eipä pystynyt ministerimme puolustamaan Saimaan kalastajia kun taas lisättiin kalastusrajoituksia norpan vuoksi ilman asianmukaisia faktoja. Fakta on se, että viime viisivuotiskauden alue- ja verkkokalastusrajoituksilla, jotka myös kalastajat nieleskellen hyväksyivät, norppakanta on lähes kaksinkertaistunut ja tiettävästi pienisilmäisiin muikkuverkkoihin ei norppia/kuutteja ole kuollut. Tuo kehitys olisi jatkunut kyllä edelleen rauhantilassa, mutta nyt on kalastajat taas suututettu kohtuuttomaksi ja vääräksi koettavilla lisärajoituksilla. Tämä vihreiden kielto- ja anarkismiagenda tuhoaa tuhansien ihmisten hyvän harrastuksen. Kyse ei ole enää norpasta vaan kiusanteosta ja politikoinnista.

Tosi vihainen ihmettelijä

Kyllä on erikoista valtion meininki. Miljardeja löytyy kyllä Etelä-Euroopan pelastamiseksi koronasta, mutta muutamaa kymmentä miljoonaa ei löydy mitenkään oman kansan suojaamiseksi kehitettävän rokotteen rahoitukseen. Käsittämätöntä!

Ihmettelijä

Mitä ihmettä moititte Etelä-Savon radion aamujuontajia. On kiva kuunnella fiksujen juontajien turinointia näin koronan ja muutenkin synkkämielisyyteen kasvavan porukan keskellä.

Ukko +70

On realiteetit hukassa, kun niin moni kuntavaakiehdojas kampanjoi, että energiaomistuksiin ei saa puuttua. Ihan varmasti puututaan, alijäämät ovat niin suuret. Toivottavasti ratkaisu turvaa arvokkaat työpaikat Mikkelissä.

Tunteet pois