Mielipide: Kehitetään Mikkeliä yhteistyössä

Mäntyharjusta käsin kävin yli kaksi vuotta ensin Mikkelissä töissä. Ostokset oli aina helppo napata mukaan kotiin töitten jälkeen Urpolan alueelta.

Harkitsin pitkään Mäntyharjusta muuttoa. Mikä jarrutti, oli luottamustoimeni Mäntyharjussa, mielensä pahoittajat puskaradiossa, negatiiviset lehtikirjoitukset ja Mikkelin korkea verotus

Miksi Mikkeliin? Työpaikka. Täällä on kaikki mitä tarvitsee. Palveluita joka lähtöön. Voi harrastaa mitä vaan, luonto lähellä.

Nyt täällä asuessani olen aivan haltioissani siitä, että tämä on kaupunki luonnon keskellä.

Täällä on paljon nähtävää ja olen vain aiemmin sokkona käynyt täällä töissä ja kokouksissa, mutta täällähän on vaikka mitä.

Urpolan luontopolulla kuulee linnunlaulun ja voi nauttia luonnon läheisyydestä ja sinua tervehtivät polulla ihmiset, keitä et tunne. Ihmiset hymyilevät.

Menneisiin ei voi vaikuttaa ja ruikuttamalla eivät asiat edisty.

Päädyin muuttamaan tänne, koska jokainen voi itse vaikuttaa omaan viihtyvyyteensä.

Nähdä mitä hyvää Mikkelissä on. Katsoa tulevaisuuteen, kehittää yhteistyössä Mikkeliä.

Menneisiin ei voi enää vaikuttaa ja niistä ruikuttamalla ei asiat edisty. Uusia näkemyksiä tarvitaan ja riidankylvö pois.

Autan työssänikin kaupunkilaisia voimaan paremmin, samoin haluan tehdä politiikassa.

Ei kaikki ole pelkkää unelmahöttöä tietenkään, paljon on tehtävää talouden tasapainottamiseen ja keinoja ei taida olla kellään muuta kuin kauniita korulauseita.

Minä lupaan ainoastaan, että mietin jokainen päätös kerrallaan järki päässä rahakirstun päällä istuen Mikkelin tulevaisuutta. Selvitän, kysyn ja tutkin vaihtoehdot.

Tanja Hartonen

sairaanhoitaja, kuntavaaliehdokas (ps.)

Mikkeli

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka