Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Kesäkuussa kerrotaan taas, ketkä jumalanpalveluksissa saarnaavat

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta on jättänyt toukokuun ajan jumalanpalvelusten toimittajien nimet pois seurataksemme sen vaikutuksia jumalanpalvelusten kävijämääriin. Kesäkuun alusta alkaen nimet ovat taas näkyvissä.

Arja Huuskonen, tuomiorovasti

Katsoin ohjelman Hannu Karposta kunnioittaen. Hänen työnsä kansalaisten oikeuksien puolustajana on korvaamaton. Nyt olisi kipeästi tarpeen yhtä hyvä rötösherrojen ja vääryyksien vastustaja.

Petetty

Ennen oli harjanvarsi ovenkahvassa ilmoittamassa, ettemme ole kotona. Nykyään on oltava kaikenmaailman turvajärjestelmät, kun se rötöstelijä saapuu. Kunnon kansalaisilta vaaditaan ennakointia ja ehkäisyä, mutta mikä on oireilevien, pahoinvoivien, rikollisuuteen ajautuvien ihmisten vastuu. Yhteiskunta voisi palkita tavoitteen mukaisesti käyttäytyvät. Seuraavaksi varmaan kouluihinkin tulevat ne vartijat.

Oijoi

Kaahasit ke 12.5. Juvantietä reilusti päin punaisia huomioimatta vainajan saattokulkuetta. Eikö edes lippu saanut painamaan jarrua!

Lähiomainen

Oliko Halla-aho 4 vrk nukkumatta ja syömättä, etsiessään olematonta isänmaataan? Minun isänmaatani oli pelastamassa Lauri veljeni v. 44 Tali-Ihantalassa etulinjan poterossa pikakiväärillä, lähes viikon nukkumatta silmällistäkään, ruokana vain näkkileivän muruset leipälaukun pohjalla. Siltä kohti ei vihollinen läpi päässyt. Tätä voisi miettiä Halla-ahon seuraajat?

Toteamus

Jos et voi maskia pitää niin pidä edes turvaväli.

Kiitos!

Miten on järjellä ymmärrettävissä, että arvokas laitoksemme eduskunta sallii koetunlaisen persujen pelleilyn?

Raimo Seppänen, FM, Mikkeli

TE-toimistot järjestämään elämänhallintakursseja, ja tukimuotoihin voisi linkittää osallistumisen jonkin sortin aikuisten "kerhoihin" osallistumaan fiksusti käyttäytyvään yhteisöön, lähtemään pois kotoa, olemaan tärkeä, kerhoissa voisi saada vastuullisen roolin. Päihteettömänä tietysti. Konsteja on, mutta se edellyttää vaatimuksia. Meidän työläistenkin odotetaan käyttäytyvän tietyllä tavalla.

Tasa-arvo