Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Ehdokkaat, vastatkaa vaalikoneeseen!

Jalkahoitola Olivia, Mona kiitos huolellisesta ja miellyttävästä jalkahoitokokemuksesta.

Tyytyväinen

Kyllä vihreiden politiikka käy kalliiksi, turvetuotanto lopetetaan, tuodaan ulkomailta roskaa kalliilla hinnalla mitä saadaan.

Nimimerkki

Konsultti, konsultti jne. Mikkelin päättäjien ainoa ratkaisu, kun omat kyvyt on hukassa. Onko näin?

Rähjä

Suuri kiitos muutamille edustajille eduskunnan kyselytunnille hyvästä käytöksestä. Järkytti katsella aikuisen naisen hihitystä ja miesten mölinää toisten puhuessa. Hävettää, mutta opiksi meille äänestäjille ketä valitsemme ja minne.

Käytös

Keskustapuolue, eikö kansanedustaja ole tilivelvollinen vain äänestäjilleen?

Ehdoton ei ryhmäkurille

Pääministeriä ei kiinnosta talous ja työllisyys pätkän vertaa.

Vaalitentti

Mitä vanhuksille tarjotaan? Vaalit tulossa. Raskasta työtä tehneillekö fysioterapiaa, jaksa, maksa, veny, vanu, tanssi. Palvelutalot kalliita, vanhainkodit poistettiin.

Rahako kaikessa etusijalla

Padel-rakentamisen pitkittyminen todella ikävä uutinen. Tekemistä ja yrittäjiä pitäisi Mikkeliin houkutella, ei lannistaa ja siirtyä muualle.

Pikaisia päätöksiä odottaen

Olisipa mukava vastailla vaalikoneeseen, jos ehdokkaat olisivat vastailleet siihen. Ennakkoäänestys lähenee.

Aksu

Olipas oivaltava ja positiivinen kirjoitus Tuomas Tiusaselta LS 22.5. Juuri näin sen pitäisi mennä. Lenkkeilijöille reitit ja mopoilijoille myös. Siinä voittavat kaikki.

Hyvä Tuomas!

Essotella ja koko valtakunnassa hoitajapula. Omg! Voisiko millään johtua palkkauksesta ja sh-piirien johdon vanhanaikaisesta byrokratiasta. Yt-neuvottelut ja korona-aika.

Mikä järki

Satu Taavitsaisen mielestä pehmeät arvot voittivat Saksalassa kovat arvot kun nuorten mielenterveyskuntoutujien hoivakoti jäi rakentamatta. Näin ne teot ja puheet kohtaavat.

Demarilähiö

Sinulle nimim. Hyi että kerron: me mökkiläiset saamme joka vuosi Metsäsairilan lähettämän jätemaksun. Se saapui juuri tällä viikolla suuruudeltaan 79,79 euroa. Mökkiläiset osallistuvat köyhtyvän Etelä-Savon talouteen monella tavalla. Kiinteistövero tulee kaupungin kassaan ja ruoka- ja rautakauppiaat kiittävät euroista. Itse käytän paikallisia palveluita autokorjaamoissa ja yksityisessä hammaslääkärissä sekä ravintoloissa. Hieno kesäkaupunki Mikkeli, kaikki lähellä!

Aina oikeassa

Euroopan iltalypsyyn liittyen Marin sanoo että mehän emme tiedä millaisia kriisejä tule tulevaisuudessa ja että tämä ratkaisu on hänen mukaansa kertaluonteinen. Tiedetään kuitenkin se että Italian kaltaiset maat eivät ikinä motivoidu laittamaan talouksien rakenteita kuntoon kun rahaa tulee ovista ja ikkunoista aina pyydettäessä.

Alkusoitto on nähty

Hyvä on Harakan hehkuttaa pyöräilyn ihanuutta vesi ja räntäsateessa ministeri-Audin takapenkiltä. Ethän 25 kilometriä kauppaan kauan polkaise. Että tsemppiä vaan kaikille maalla asuville. Että miettikää ketä äänestätte.

Viesti

Taksit vallanneet Kenkäveron ja Mikkelipuiston parkkipaikkoja odotuspaikakseen taksitolpan sijaaan! Tasapuolisuden vuoksi siellä voisi taukoilla myös linja-autot, rekat ym. ammattikuskit.

Ilmianto