Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Toisen asteen opiskelijoiden maksuton bussikyyti on hölmöläisen hommaa

Median pitäisi olla vallan vahtikoira, mutta se on nyt tällä hetkellä vallan sylikoira.

Miksi näin?

"Mitäs meidän vakituiset ovat asiasta mieltä". Pieni mutta taidottoman tehokas aamunavaus alalla, jossa on työntekijöistä puute.

Vaje - suurempi kuvio

Lapsenlapsia ei oteta yökylään koska sairastuttua syytösten määrä on suuri.

Tartuntavaara

Mikkeli laajentaa maksutonta joukkoliikennettä toisen asteen opiskelijoille.. Hölmöläisten hommaa, bussivuoroja lakkautetaan, töihin on hankala mennä autotta. Olisiko tuokin raha ollut fiksumpaa sijoittaa palvelemaan töissä kävijöitä? Keskustassa lapset ja nuoret suhaavat busseilla ja samaan aikaan haja-asutusalueiden eskarit ja alakoululaiset tarpovat henkeään uhmaten pitkiä matkoja bussipysäkille. No jostain tietty on rahoitus järjestettävä tähänkin sirkus huviin.

HeiHaloo, missä mennään?

Onko henkisesti vaikea laittaa titteleitten perään eläkeläinen?

Ei ehdokas eikä eläkeläinen

Malminetsintä tähtää aina kaivoksen perustamiseen tapahtuipa se prosessin missä vaiheessa tahansa. Ei sitä huvikseen tehdä.

Tämä on fakta

Muistaakseni SAK ei ole puolue, mainostaa kuitenkin "ehdokkaitaan" kuten puolue. Nukuinko yhteiskuntaopin tunnilla?

SMS

Onkohan kyseessä hölmöläisten peitto? Lapsille ja nuorille tarjotaan ilmainen bussikyyti. Samaan aikaan ollaan huolissaan heidän vähäisestä liikkumisesta ja sen vaikutuksesta terveyteen. Ei kannata tehdä asioista liian monimutkaisia.

Kommentti

Postin toiminta on törkeää, lisää kirjeeseen tai korttiin ikimerkin viereen Plus-merkki, ilman sitäkö ei taata postin perille menoa? Kyllä tulee tervehdykselle hintaa, kuitenkin on perään soitettava, että tuliko perille.

AK

Ehdokas mainostaa itse itseään yhteistyökykyiseksi? Kantelut ja valitukset kertovat muuta. Yhteistyökykyinen saa asioita eteenpäin ilman otsikoita.

Viesti

Hirvittävä tilanne norppalivessä, norppa joutu sukeltammaa.

Oho

Emolassa täyteen pusikoituneilla tonteilla jyrsijöitä, variksia ja puluja, joita ruokinta lisää. Emola ennen viihtyisä ja puutarhamainen, nyt puskaa ja puuta. Mallia toisten kaupunkien puutaloalueilta.

Ex-Mikkeli

On paljon suomalaisia, jotka eivät pärjää työmarkkinoilla, hyvä jos edes kouluttautuvat. Maailmalta tulee pätevää ja ennenkaikkea motivoitunutta väkeä. Katoaako suomalainen ahkeruus, laatu, luottamus, tunnollisuus ja sisu? Peruskouluun oppiaine joka vuosiluokalle elämänhallinnasta ja vastuunkannosta.

Äkkiä, ote lipsuu

Nyt on rahattomia lehmän ostajia paljon liikkeellä.

Vaalit