Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Oletko syönyt verottomia aamiaisia?

Minä olen syönyt useita satoja.

Reissuhommissa ollessani jouduin, tai sain yöpyä hotelleissa. Majoituksen hintaan kuului paikasta riippuen useimmiten runsas-ja monipuolinen aamiainen.

Työnantajani kustansi majoituksen ja matkakulut kummankin verotuksesta vapaana.

Kaltaisiani reissaajia lienee ollut, ja on lukuisa määrä eri ammateissa ja tehtävissä, ja on edelleen. Useimmiten he ovat omalta osaltaan koko yhteisömme tärkeitä toimijoita.

Joskus eräs pohjalainen pikkuhotelli sisälsi kilpailuvalttina huoneen hintaan vielä lounaan tai päivällisen ystävällisen palvelun lisäksi.

Melkoinen haloo on noussut nyt pääministeri Sanna Marinin aamiaisesta Kesärannassa.

Halutessaan pääministerillä voisi olla mahdollisuus yöpyä valitsemassaan hotellissa.

Pöydässä olisi kaikki valmiina ja varmasti ystävällinen palvelu. Kukaan ei kyselisi aamiaisherkkujen laadusta, hankinnoista jne.

Yksityisyyden suojaa nämä eivät kuitenkaan voisi turvata. Uskokaa pois, että tuo päämisterin posti on meleko ”kovvoo hommoo”.

Tähän varmaan yhtyy Vanhaset, Lipposet, Sipilät ynnä muut kunnioitettavat vaikuttajat. Onpa ollut onni seurata noiden vaikuttajien eri vaiheita. Kunnioitan suuresti heitä esikuntineen.

Toivon nyt erityisesti voimia nykyiselle pääministerille. Täytyy muistaa, että rakkikoirat haukkuu, mutta juna kulkee vain.

Hyvä näin. Olisiko erään iltapäivälehden syytä harkita priorisoinnin päivitystä?

Voitto Lyytikäinen

Ristiina, Mikkeli