Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Kiitos Mikkelin kaupungille kauniista puistokukista!

Milloin Eltel siivoaa sinne "varastoidut" muovikourut Ihastjärveltä? Kaupungin ymp. tarkastajaakaan ei tunnu kiinnostavan.

SMS

Maksan veroja saadakseni asiallista palvelua poliisilla, terveydenhoidossa. Kumpikaan ei ole toteutunut.

Kuntalainen

Naisvuorta katsoessani ihmettelen aina, kuka älypää on laittanut häkkyrän torniin sitä rumistamaan? Hävettää.

Rappiolla

Mikkelin talous nousuun lomauttamalla kaikki nykyiset "päättäjät" Tilalle muutama pätevä konsultti. Heitähän nykyisetkin käyttävät.

Säästöä

Joku sanoi, että hän harrastaa jotain juttua siksi, että olisi kivempi ihminen.

Hyvä syy

Kilo kaurahiutaleita, 28 annosta puuroa maksaa alle euron. Puolikas omenaa ja appelsiiniä, marjat metsästä. Eläkeläisen aamiainen.

300 e

Kiitos Essoten lääkäreille jotka katsotte suuhun. Mädänneet hampaat ovat monen sairauden alku. Kokonaisvaltainen perushoito alkakoon suusta.

Köyhän ihmisen arvostusta!

Hyvät äänestäjäkollegat, muistakaa tärkein asia että nyt valitaan Mikkeli Oy:lle toimitusjohtajat jotka ymmärtävät oikeasti taloudesta! Väistyvä porukka ei ole siinä onnistunut eli uutta verta kehään.

Paljon veroja toistaiseksi Mikkeliin maksava EI ehdokas

Tilasto on kuin lyhtypylväs. Valaisee pieneltä alueelta mutta siihen on helppo nojata eli koronaluvut aina maanantaina pienet koska ei mennä sunnuntaina testeihin ja Etelä-Savon alkoholin kulutusluvut ovat suuret koska täällä lomailee ja nautiskelee mökkiläiset puoli vuotta.

Kippis

Perinteistä. MP ja Jukurit aina kauteen mahtavalla joukkueella. Mut sitten kaikki onkin historiaa.

JL

Kiitos Himasen liikenteen ystävälliselle naiskuljettajalle 29.5. Mikkeli–Puumala välillä.

Painava laukku

Isot kiitokset kaupungin puutarhaväelle kauniista kukista, esim. Kirkkopuistossa. Kaunis ympäristö tuo iloa ja hyvinvointia.

Suvi

Löytyykö ehdokas joka ajaa asian? Waltti-kortti vain yli kolmen kilometrin koulumatkalle ja vain koulupäivinä kouluaikaan eikä illalla kaljakassien kuskaamiseen? Vastaavasti rollaattorin, kyynärsauovojen ja ostoskärryjen kanssa matkustaville ilmainen kortti.

Varma ääni

Puolueet ja päättäjien nimet esille kuka tai ketkä päättivät lakkauttaa Ihastjärven koulun.

Pallonkulman ajattelia