Sano se | Eikö 17 000 euroa kuukaudessa riitä pääministerin aamiaisiin?

Ihastjärven koulu syksyllä koulukäyttöön. Koulukyyti keskustasta ja noin 60 lasta parakeista kaupungin uusimpaan puukouluun.

Jyrki

Roskat saa laittaa roskikseen eikä niitä ole pakko heitellä pitkin katuja. Kierrätys tölkit ym. kierrätykseen.

Tyhjätölkki

Kerrostalon hallitus on pääasemassa kun tuloilman suodattimet on vaihtamatta ja ilman mittaukset retuperällä. Asiantuntijat tarttee nyt osaajien apua, ettei kaikkea tartte purkaa ja maksaa? Huono ilma ja kosteus on ihmisen virhe.

Nimimerkki

Iso kiitos sinulle kun autoit ylös kun kaaduin pyörällä Juvan tkn lähistöllä.

Kuntavaaliehdokas esittää bussivuorojen siirtoja iltapäivään ja iltaan että lapset pääsevät harrastamaan tai mummolassa käymään. Mihin unohtui päivällä liikkuvat lapsiperheet ja vanhukset joilla ei ole omaa autoa. Sama ehdokas esittää vanhusten hoitajiksi olemattomalla kielitaidolla olevia!

Minä minä minä

Asunto, sen kunnossapito, valaistus, sisustus, lämpö ja tarpeellinen henkilökunta maksetaan pääministerille valtion kassasta ministeripalkkiolain mukaan. Ei siis ole ateriaetua. 17 kk asumisajalta viime tiedon mukaan lasku on 14 500 e. VNK ei voi ohittaa lakia.

Laki ratkaisee

Kohta kun Pölhölässä on vaalit epäilen vahvasti, että ei paljon ehdokkaat vaihdu vanhasta.

Iso kiitos sinulle kun autoit ylös kun kaaduin pyörällä Juvan tkn lähistöllä.

Harmi

Pääministerin palkka 17000 e/kk eikä tuo tunnu riittävän aamiaisiin ja lounaisiin. Hänelle pitää verovaroilla antaa 845 e/kk niitä varten. Oma eläkkeeni on alle 900 e/kk ja sillä pitää kaikki maksaa. Ei ole ilmaisia aamiaisia eikä lounaita että silleen!

Eläkeläinen 75 v