Sano se: Valomajakka Naisvuoren torniin

Joku toivoi Naisvuoren tornille valaistusta mutta mielestäni tuo Naisvuoren torni ansaitsisi ennemmin sinne torninsa huipulle sopivaan tahtiin näkyvän eli näkyvästi ja sinertävästi välkähtelevän valon tai majakan niin kuin monissa muissakin torneissa ja kaupungeissa ja ainakin niiden torneissa on. Mielestäni se olisi komea merkki Mikkelistä ja Naisvuoresta. Lisäksi se toimisi ns. majakkana Saimaan seliltä pimeän aikaan vesitse Mikkeliin pyrkiville ja varoittaisi ilmailijoita tornista sekä olisi näkyvänä ja hyvänä merkkinä pimeän aikaan 5-tien ja Savilahden siltaa kulkeville ja sillan ylittäville kulkijoille Mikkelistä!

Yx

Eläkeläisten nimeen huudetaan, joten olisko rahoille myös jumppaa Kirkkopuistoon. Oma jakkara mukaan eikä musiikin mölinää. Sektoreita on monta eli aloitus kullakin vaikka peräkkäin. Hyvä malli näkyy huutamatta!

Eläkeläinen

Ihmettelit taksien joukkoparkkeerausta Kenkäveron tienoilla, autoista lienee iso osa maakunnasta tulleita autoja jotka odottavat Kelan kautta saatavia asiakkaita jotta ei tarvitse ajaa terveisillä kotimatkaa?

Viesti

Kertokaa nyt ihmeessä milloin sitä hatsapuria saa lähempää kuin Puumalasta, myös autottomat.

Lämmintä leipää jos annetaan

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka