Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Saattaa Hirvensalmen äänestysprosentti tippua alas. Kunnassa vain riidellään ja tehdään poliisitutkintoja"

Tekstiviestipalstalla otetaan kantaa vitamiinien puolesta ja ollaan huolissaan koronan vaikutuksista lapsiperheen vanhempien kahdenkeskiseen laatuaikaan.

Kertoisiko joku, mikä on alkutuotannon välitön ja välillinen työllistävä vaikutus Etelä-Savossa. Maaseutupitäjiä kun ollaan. Rauhalliset taajaman ulkopuoliset alueet lähiöasumiskäyttöön. Lähiöihin yhteisöllisyyttä. Kauppa- ja kirjastoauto liikenteeseen.

Pienet toiveet

Saattaa Hirvensalmen äänestysprosentti tippua alas. Kunnassa vain riidellään ja tehdään poliisitutkintoja.

Mielipide

Äänestän puoluetta joka ei kannata kaivoksia.

Tekstiviesti

Kiitos venekarkulaisen pelastamisesta Annilanselällä 5.6. Pullakahvit sillankioskilla.

Airot no

Voisiko kehon koostumusmittauksesta tulla osa terveydenhuoltoa? Moni oire ja vaiva on elintavoista johtuva. Terveysarvojen ja hyvinvointitekijöiden selvittäminen antaa suuntaa antavan kokonaiskuvan kehon kunnosta ja epäkohdista.

Suosittelen

Sodan ja Rauhan keskus Muisti, hieno tiedekokonaisuus. Olisin toivonut historian mukaiset asut henkilökunnalle. Erottuisivat vierailijoista, joista muutamilla oli samanlaiset marimekot. Ari Kuikan opastama historiakierros oli hyvä ja viihdyttävä!

Lääkintälotan tytär

Keskusteluun Vanhan Sotkun käytöstä osallistuvien olisi syytä lukea voimassa oleva lautakuntapäätös 31.5.2017, jota ei ole noudatettu. Se halveksii kunnallista demokratiaa ja vie siltä uskottavuuden. On turha syyttää niitä kansalaisjärjestöjä, joiden toiminta Sotkulla päättyi vastoin lautakunnan päätöstä.

Tarkkailija

Kun tapaa kaverinsa vuosien jälkeen, tärkein asia, onko hän lihonut.

Huomio

Heinäsen kirjoitus ristiriitainen. Ehdotukset tarkoittavat palveluista leikkaamista.

Mistä leikkaisit?

En saata ymmärtää kuinka julkaistaan listoja koulunsa päättäneistä, valmistuneista. Mitä se kenellekään kuuluu kuka on lopettanut ja minkä.

Oma asia

Lämpimät kiitokset ja ruusu parkkipirkolle joka nätisti huomautti, että olin parkkeerannut autoni p-lapulla taksin paikalle ja ystävällisesti pyysi minua siirtämään autoni ja neuvoi paikankin. En vaan ollut huomannut taksimerkkiä. Tulipa hyvä mieli pitkäksi aikaa. Kiitos!

Akseli

Monipuolinen ja ravintorikas ruoka ehdottoman tärkeä, jotta ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on mahdollista. Aivot ja sisuskalut tarvii vitskuja ja hiveniä toimiakseen tarkoitetulla tavalla. Lääkkeet ja piikit hetken helpotus oireiluun. Sopivassa suhteessa ruokaa, liikettä, lepoa.

Sitten vasta muuta

Hyvin kävisi myös Tornitalojen 5- tien puoleisten kattojen ylänurkkiin myös siniset/ sinertävät vilkkuvalot. En valaisisi Naisvuoren näkötornia ja tai ainakaan sisältä, sillä silloin se voisi jo näyttää kyllä aikalailla ufolta. Vaan fiksuja suunnitelmia näihin valaistuksiin toivoen!

Yx

Olisipa kaupoillakin asiakkaiden riksakuljetuksia.

Pyörätön

Mitä korona on tehnyt lapsiperheiden parisuhteille? Mistä revitään oma aika kun lapsia ei saa yökylään minnekään? Perhe on tärkeä mutta sen kivijalka on äidin ja isän suhde.

Nimimerkki

Salliiko perustuslaki yhtään määräysvaltaa muille kuin omalle hallinnolle joka Suomessa on?

Siinä vähän miettimistä.

Mistä tietää kesän alkaneen? Remonttia ja korjauksia mökilleen kaipaavat sukulaiset ottavat yhteyttä. Tulehan mökille niin katsotaan samalla pari pientä juttua.

Tämäkin loma