Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Ken ehdokkaista ottaisi esille Mikkelin vesistöjen tilanteen!"

Tekstiviestipalstalla otetaan kantaa myös elintapoihin ja onnitellaan MM-hopeasta.

Kiitos sille rehelliselle ihmiselle, joka veit laukkuni Lähemäen Lidlin kassalle unohdettuani sen ostoskärriin. Hyvää kesää.

Musta laukku

Rantakylätalossa entisissä kirjaston tiloissa tilaa tanssin harrastajille.

Äänestämässä käynyt

Kaupungin ja kuntien talousarvioita laadittaessa on hyvä ensin selvittää tulot ja sen jälkeen sopeutetaan menot tulojen mukaan. Tämä yksinkertainen asia opetetaan viimeistään silloin, kun joutuu kriisikunnaksi.

Mielipide

Miksi Kirkonvarkauden rantapolun reunat on niitetty? Nyt ei voida ihailla luonnonkukkia eikä isopäivänkakkaroita, jotka kylvetty messuaikaan ja ovat ilahduttaneet kulkijoita kesällä.

Miksi?

Kiitos Mikkelin päivystyksen tarkkailuun 3.6.21 minua hoitaneelle Jesperille hyvästä hoidosta ja ystävällisyydestä. Aurinkoista kesää.

Erno

Onnea ja kiitos Leijonat. Hopea on upea saavutus.

Mummeli

Elintapasuosituksista saisi tulla elintapavelvollisuus. Jokaisen elämänlaadun pohjaksi ja arjessa jaksamisen tueksi. Kansantalous ei ehkä muuten kestä.

Niin, kuka maksaa

Ken ehdokkaista ottaisi esille Mikkelin vesistöjen tilanteen! Järvi on kuin lieteallas, ruskeaa sameaa limaista massaa.

Nimimerkki

Mietipä Heinänen, jos saisit Essotessa minimaaliset 2 prosentti säästöt. Mikkelin kaupungille se tekisi 5 miljoonaa euroa. Ei tarvitsisi näperrellä kuntaliitosten aikaisilla kymmenen vuotta vanhoilla asioilla.

Tekstari