Sano se: "Onko Suomen poliisi todella niin hampaaton, että se ei pysty poistamaan muutamaa niskuroivaa mielenosoittajaa?"

Tekstiviestipalstalla puhuttaa myös muun muassa jalkapallo.

Kiitos juvalaisille fiksusta äänestämisestä. Tiedätte kyllä mitä tarkoitan.

Jytkytys

Vaaleissa Keskusta sai 2 440 valtuustopaikkaa, kokoomus 1 554, SDP 1 449 ja persut 1 350. Tuntuu hassulta, kun se, joka sai eniten paikkoja ei olekaan voittaja, vaikka maalaisjärjellä niin luulisi.

Ihme ja kumma

Se on nykyisin helppo huijata Kelaa asumistukiasioissa, kun on asuvinaan eri osoitteissa.

Porsaanreikiä riittää

Taloyhtiöille, jotka suunnittelette lvis-remonttia; olkaapa tarkkoina tekijöiden urakoitsijoiden ja jälkikorjausten vuoksi.

Pettynyt koko hommaan

No jo on kyllä katsastus insinöörejä, toisilla autot ajamista ja tulonhankkimista varten, mutta silti itketään toisten autoissa mitättömistä jutuista. Mutta sitten omiin ruosteisiin ja jopa jonninjoutaviin harrastusrasseihin otetaan leimat kai vissiin jopa itse katsastamalla, niin kuin lääkäritkin itselleen saikkua!

ÄX

Onko Suomen poliisi todella niin hampaaton, että se ei pysty poistamaan muutamaa niskuroivaa mielenosoittajaa? Onko poliisi menettänyt toimintakykynsä sisäministerin käskystä?

Huolestunut kansalainen

Jääkiekkoilijoihin verrattuna jalkapalloilijat on narsistisia neitejä, filmataan ja ei syötetä kaverille,vaikka se olis paremmassa paikassa tehä maali.

Ex futari

Kiitos hyvästä ja joustavasta palvelusta Mikkelin kotikonevuokraus!

Kommentoi