Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Loistavaa kesäteatteria naisvuorella. Juha vainion laulut koskettivat."

Tekstiviestipalstalla puhuttaa yhä myös muun muassa Ihastjärven koulun lakkauttaminen.

Menikö Halla-Ahon Jussilla pupu pöksyyn kun luopuu puheenjohtajuudesta. Alkoi varmaan miettiä mahdollista pääministerin pestiä ja sen tuomaa vastuun kantoa. Parempi olla rivikansan edustajana ja räksyttää kaikesta mahdollisesta.

Taneli

Kyllä niiden ihanien jalkopalloilijoiden ja lätkämiehien perään on kiva katsoa. Tosi mies kannustaa ja neidit ihailee komeita miehiä. Mukavia Juhannuspelejä!

Tekstiviesti

Loistavaa kesäteatteria naisvuorella. Juha vainion laulut koskettivat. Kiitos Mikkelin teatteri.

Tekstiviesti

Kiista katujen alla olevien sulkuventtiilien käsittelystä on niin mikkeliläinen: kaupunki pitää jukuripäisesti kiinni tsaarin aikaan jämähtäneestä siperialaisesta näkemyksestä: ei joustoja, vaan meille kaikki viimeistä rupiaa myöten; valuuttaa näet tarvitaan uusiin johtotason palkankorotuksiin ynnä uuden kaupungin johdon etsintään.

Ylähuuli

Suursavon Sähkön johdolla peiliin katsomisen paikka. Miksi vikapalveluun ei saada riittävästi henkilökuntaa? Miksi järjestelmänne lähettää ilmoituksia sähkön palautumisesta vaikka sähköt eivät palaa ja vika palvelu väittää että kyllä teillä sähköt PITÄISI olla? Urakoinnin ulkoistaminen ja työntekijöiden irtisanominen aiheuttanut sen että korjausvoimaa ei ole riittävästi. Ja tämä vuodesta toiseen, miljoonaosingot edellä, henkilöstöstä säästäen.

Tekstiviesti

Miksei joutaisi lakkauttaa. Sen itselleen omivat tehtävät kuuluu kaupungin hoidettaviksi ilman verorahojen kierrätystä jonkun yhdistyksen kautta! Samoin Mikke ry. Siitä ei tule mieleen muuta kun pari vuotta sitten pääkadulle asetellut penkit ja kukkalaatikot! Turhat kulut ja henkilöt pois lisäämästä kaupungin ahdinkoa.

Tekstiviesti

Ihastjärven koulun lakkauttamisessa ei ole ollut mitään järkeä, eikä myöskään sen muuttamisesta Ristiinan päiväkodiksi. Asian julkinen kohdistaminen sen entiseen rehtoriin Jaana Strandmaniin kuulostaa lähinnä ilkeydeltä. Liekö jollakin hampaankolossa näin vaalien jälkipyykkinä muutakin, kuin leivän murusia.

Tekstiviesti

Säälittävää on katsoa kuinka Suomikin polvistui kommunistien asian vuoksi. Blm on marxistinen liike.

Tekstiviesti

Heti vaalien jälkeen julkistettiin Kalevankankaan kehittämissuunnitelmia. Tiukalla talous- ja veropolitiikalla vaalit voittaneiden ei luulisi näitä hyväksyvän ja pettävän äänestäjiään. Talous ensin kuntoon ennenkuin uusia suunnitelmia toteutetaan verovaroin. On muka kyselty alueen käyttäjiltä. Kyselyt olisi pitänyt tehdä kaikille kaupunkilaisille.

Vaalilupauksiin pettynyt

Nimim. Tekstiviesti 23.6. Mikähän saa sinut kuvittelemaan, että lapsesi ovat tervetulleita mummolaan ja vielä yökylään? Ei mummola ole mikään vuoropäiväkoti, hoida itse omat lapsesi!

Laiskat nykyvanhemmat

Hieno kirjoitus Esa Kohvakalta tiistain lehdessä. Toivottavasti purettavan materiaalin uudelleenkäyttö lisääntyy. Onneksi on ymmärretty jo ruveta lajittelemaan purkujäte.

Kotitalouskierrättäjä

Hirvensalmella on tasokas johdonasistentti, kielitaitoinenkin.

Kannattaa panostaa