Sano se: "Kerrankin TV lähetti juhannusaattona viihteellistä ohjelmaa meille vanhoille"

En tykkää yhtään satamakahvilan lasisesta, miljööseen sopimattomasta hökötyksestä. Se entinen paviljonki oli niin hyvä.

Tekstiviesti

Valtuutettu Strandman sai suuren äänipotin. Puhuu tarkasta taloudesta ja uudet esitykset lyövät laudalta Ihastjärvenkin katastrofin. Ei oppi ojaan kaada, mutta ääniä sillä ei saa.

Tekstiviesti

Onko Harjun hautausmaan kesätyöntekijöitä entisestään vähennetty? Olen viime vuosina käynyt hoitamassa omaisteni hautoja viikottain. Mielestäni hautausmaan yleisilme on ollut tänä kesänä huolimaton ja jopa epäsiisti. Ruohonleikkuu on suurpiirteistä, leikkujäte jää epäsiististi nurmikolle. Hoitamattomien hautojen villit heinäpehkot näyttävät rumilta ja epäkunnioittavilta. Yksi henkilö tekisi trimmerillä paljon siistimistä päivässä.

Mummo

Nyt vesilaitos kuriin. Koittavat rahastaa tiesuluilla. Ei ne kuuluu kaupungille huolto ja korjaus mukaan lukien. Loppuko Turkilta rahat?

Jl

Eikö palkka pitäisi ansaita, eikä saada, kun on kaupungin johtajia! Kaupunginjohtaja ja tekninen johtaja osaavat kuluttaa miljoonia eikä mitään taloudellista vastuuta. Helppoa on tuhlata, mutta vaikeaa hankkia, esim. raitiovaunu, mitä lienee vienyt rahaa! Mitä johtajat ovat tehneet hyvää kaupungille!

Pettynyt veronmaksaja

Kyllä on päivänpaistetta piisannut vaikkei kelloja enää käänneltäis, eiks täs pohtimista myös uudelle valtuustolle. Enemmän haittaa ku hyötyä.

Onni yksillä, kesä kaikilla

Onnea vaan paljon Eikka pappa!

Tekstiviesti

Niin sai kaupunginjohtaja palkankorotuksen ennestään liian suuren palkan lisäksi! Onko verrokkikaupungit myös ajettu suuriin taloudellisiin ongelmiin vai mikä on peruste? Kun itse noin kivuttomasti korotuksen sai niin "kavereille" myös, jos ei muuten onnistu niin muutetaan virkanimikkeitä!

Näin Mikkelissä

Kerrankin TV lähetti juhannusaattona viihteellistä ohjelmaa meille vanhoille, jotka aina jätetään kuumiin kotioloihin.

Vanha

Ruokaa ilmaisesti hyvätuloisille. Ilmeni, että aterioiden korvaaminen perustui valtioneuvoston vakintuneeseen tulkintaan. Siis veronkiertoon. Salliko verohallitus tälläistä veronkiertoa vuosikymmenet puuttumatta siihen. Myös virkavalta ei tutki tapausta ja näin asia painetaan villaisella. Mamman ja papan eläkkeen suuruinen etuisuus tuntuu olevan valtioneuvoston hyväpalkkaisten henkilöitten mielestä vähätuloisten henkilöitten saivartelua.

Ajattelija

Korona, helle, kaatosateet, ukkoset, sähkökatkot, itikat, herra on koetellut.

Mitähän seuraavaksi

Mikseivät Supermarket pikantin uudet kauppiaat ole esittäytyneet.

Kakkukahveja ootellessa

Puumalan Sahanlahden edustalla norppa. Kuitenkin antavat taas alueellaan jettien tehdä bisnestä pärräten.

Voi norppaa

Kiusaamistaidot ovat hyvät Mikkelissäkin. Kuinka nuo voimavarat saataisiin koulutettua hyviin vuorovaikutustaitoihin? Koulutus on tarpeen jokaiselle, koska jotkut ei vaan ymmärrä olevansa ilkeitä ja alistavia. Käytöskoulutus pakolliseksi työpaikoille, kouluun ja seuratoimintaan.

Ajokortti

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka