Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Hyvinvointialueella sairastetaan, kuollaan ja kärsitään köyhyydestä

Mitä tapahtuu luonnon monimuotoisuudelle, kun tienvarret jyrätään ennen kuin niillä kasvavat luonnonkukat ehtivät edes täyteen kukintaansa? Niin kauan kuin näin tapahtuu, minä en liity lupiinien vainoajiin!

Kesän värit

Kuka neropatti sai idean siirtää Ihastjärven koulun Ristiinaan? Eiköhän sillä summalla jo melko hyvän päiväkodin rakentaisi ihan alusta asti?

Älyhoi

Baltti-timpuri asuu parakissa omilla eväillä ja maksaa verot kotimaahansa. Suurpääoma vie vuokratuotot Luxemburgiin. Harva hyötyy rakennushankkeissa.

Näin on

Sote-alue on hallinnollinen alue. Siksi nimi maakunta on sille sopiva, neutraali. On irvokasta nimetä se hyvinvointialueeksi. Siellä sairastetaan, kuollaan, kärsitään yksinäisyydestä, työttömyydestä, liiasta työstä, köyhyydestä ym. Nimilautakin sanoo, että nimen kuuluu kuvata kohdetta.

Maakuntalainen

Kiitos Pöyrylle ansiokkaasta kirjoituksesta. Lupiinit levittäytyvät vauhdilla, jollei tehdä mitään.

SMS

Lämmin kiitos teille kaikille, pätevät lääkärit ja ihanat hoitajat, keiden hoidossa olin ylitse koko pitkän juhannusviikonlopun keskussairaalassa. Edustatte todella ammattikuntanne parasta A-ryhmää.

Herra no 2-333/506

Kaupunkilehdessä iäkkäät kanteleensoittajat tituleeraavat itseään viimeisiksi esiintyviksi kantelisteiksi. Ette suinkaan ole. Musiikkiopistolla on kyllä lasten ja nuorten kanteleopiskelijoiden joukko, esiintyvät varmasti myös suuremmalle yleisölle kunhan korona-aika helpottaa.

Hyvä näin

Kiltti ja avulias. Sekö vain hyväksytään? Entä, jos puutut ongelmiin? Et myötäile, vaan vaadit työajalla työtä ja käräytät kiusaajat. Rohkeus puuttua asioihin on iso ongelma päättäjillä ja työntekijöillä. Miten muuten voi olla näkemättä, kun lapselta vedetään housut alas koulun pihalla tai aikuinen kiusaa toista!

Välinpitämättömyys