Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Lääninhallituksen talo sopisi eläkeläisten tanssipaikaksi

Noin 85 000 eläkeläisen sotemaksut on ulosotossa, kun eläkkeitä siirretään työeläkeyhtiöiden rahastoihin. Rahastot nyt noin 235 mrd ja kasvu vuodessa noin 11 mrd euroa. Syy, Lipposen hallituksen v. 1996 päättämä taitettu indeksi.

Metsäveteraani

Aamun lehdenjakajalle, olen tilannut vain lehden, en herätystä!

S...kulma

Miten ihmeessä kaikki mielenkiintoiset näyttelyt ovatkin jossain muualla kun Mikkelissä. Täällä on jämähdetty Marskiin ja sota-aikaan. Olisiko jo aika mennä eteenpäin?

Muutakii

Kiitos henkilölle joka veit lompakkoni Rantakylän apteekin kassalle.

Vm. 1945

Minun ideani satamaan olisi erittäin moderni sauna tai savusauna tai molemmat kaikkien satamassa kävijöiden käyttöön sopivaa maksua vastaan.

Saunasuomi

Hallitus haluaa lisää kalaa ruokapöytään ja samaan aikaan kieltää kalastuksen Suomen suurimmassa järvikala-altaassa Saimaassa. Mitenkähän arvon rouvat aikoo tuon solmussa olevan yhtälönsä toteuttaa? Kai he tietää, että maito tulee lehmistä ja lisäkalat pitää pyydystää järvestä, eikä niitä uimalla kiinni saa? Hölmölän hommia!

Ihmettelijä

Ihastjärven koulu myyntiin. Saadulla myyntihinnalla ja siirtokulujen säästöllä rakentaa päiväkodin Ristiinaan. Koulun siirto on hölmöläisten homma numero yksi!

Pallonkulman ajattelia

Edelleen on mahdollista ottaa Ihastjärven koulu käyttöön. Linja-autollinen lapsia keskustan parakeista koululle ja iltapäivällä takaisin. Koulukyyti on jo keksitty!

Jyrki

Arvolle sopivaa sisältöä lääninhallitukseen etsittäessä esitän tanssivia eläkeläisiä. Tanssitilaa on, useimmat osaa käyttäytyä, hissiä ei tarvita jos jalka nousee tanssiin. Penkkejä on, siivous palkalla ja omat eväät. Tanssi ja maksettiin ne aikoinaan maaherratkin kutsuttuineen.

Vanhustenhuoltoa