Sano se: Mikkelin keskustan pyöräilyväylät pitäisi merkitä selkeämmin

Voisiko keskustan kaupat olla yhtenä päivänä viikossa, vaikka maanantaisin auki jo klo 9?

Aamuvirkku

Teatterin ystävät, jos haluatte nähdä ja kuulla hauskaa kesäteatteria niin oikea osoite on pappilanparvi Mäntyharju. Iso kiitos teille kaikille jotka tämän meille järjestätte!

AP & MT

Stressihormonitasot huipussaan ja sairaat päivystyksessä. Miksi? Koska ilmastointia asunnoissa ei ole vara hoitaa tai omistajat ei välitä hoitaa. Satoi tai paistoi huono sisäilma sairastuttaa. Tarkastukset paperitestillä ei kerro kauheutta!

Valvonta

Mikkelin keskustassa ei "erkkikään" muista missä saa pyöräillä! Kaupungin pitäisi selkeyttää pyöräilyyn mahdolliset kadut!

Huonomuistinen

Kyllä Suomessa postipalvelut pelaa. Viime vuonna kun oli kannon keskeytys niin se toimi niin hyvin että osa on kateissa vieläkin ja tänä vuonna kun tilasin keskeytyksen niin posti kannettiin laatikkoon koko keskeytyksen ajan, mutta muistivat sentään veloittaa palvelusta etukäteen.

Nimimerkki

Lääkäripula on luotu huonoilla elintavoilla. Meillä oli olemassaolevat sairaudet, ja uusia oireen kuvia, jotka sairaudeksi muuttuvat tulee koko ajan lisää. Voisiko elintapaneuvonta olla yksi hoitomuoto, ja vieläpä ensisijainen.

Hyvinvoinnin puolesta

Jos tekee jotain juttua päivittäin puoli tuntia, se tekee vuodessa noin 180 tuntia.

Pidempi tähtäin

Antaakohan luonnonkaikkeus syntimme anteeksi? Jumalan kunnioitus alkaa olla katoavaista, mutta luontoa täytyy kunnioittaa.

Elinehtomme

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka