Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Mikkelipuisto on hieno paikka

Kaikki tietää miten ilmastoinnin kuuluisi toimia. Osakkaat ei sitä vaan halua maksaa. Huoltomiehiä on turha syyttää. Vikaa kun ei voi korjata, jos ei ole vian aiheuttajaa. Mopon moottori ei toimi kerrostalossa!

Hyvä ilmastointi?

Ihastjärven koulun siirto on järkiratkaisu. Rakennukset tehtävä pieninä vakio-osina, jotta siirto on halvempaa ja lähirakentajat pystyvät tarjoamaan.

Mielipide

Jos EU sosialisoi metsät, se on kommunismia puhtaimmillaan.

Tämä tiedoksi

Nimimerkille Muutakii: Sota-ajan ja Marskin merkitys kuuluu yleissivistykseen, et ehkä muuten olisi tässä jotain itsellesi kivaa vaatimassa.

Ihminen, joka tuntee historiansa

Rintajoupilla hyvä palvelu, kiitos Pekka.

Peksi

Helteisenä iltana kävelimme Mikkelipuistossa. Paikat olivat hienossa kunnossa. Kukkaloisto oli silmiä hivelevä, paljon uusiakin istutuksia. Levähdyspaikoissa ja istuinryhmissä oli lapsiperheitä ja pariskuntia eväitten kanssa. Polkuautot hurahtelivat sinne tänne. Greenerin terassilla istui iloista väkeä. Kyllä on edustava paikka näyttää matkailijoille ja viihtyisä paikka mikkeliläisille. Tällä helteellä voisi ehkä lapsille olla joku suihku tai läträyspaikka...

Mummo

Vettä on kulunut. Ensin pestiin käsiä hillittömästi pahimpaan korona-aikaan ja nyt käydään suihkussa varmaankin yhtä hillittömästi ja toki janokin on sammutettava, vaikka vedellä.

Vanhin voitehista

Loistavaa! Näin voi liikuntaa ohjata puistoissa ilman korvia ja aivoja rasittavaa mölinää. Tosin taviksille liikkeen löytämiseen on annettava aikaa. Kädet, core, jalat ja aivot nauttii liikkeistä, joita voi seurata omien taitojen mukaan!

Kommentti

Kylläpä on fiksuja poikia Stellan kassoilla alakerrassa ruokapuolella. Jaksavat olla auttavaisia. Vaikka kiirettä on, hyvää päivänjatkoa toivotetaan asiakkaille. Hienosti tehty!

Vakioasiakas