Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Koirien uittaminen ihmisten uimapaikalla on törkeyksien huippu

On se kumma kun aikaihmisillä ei harmaat aivosolut liiku eikä järki päätä pakota. Sairilan uimapaikalla käytetään koiria uittamassa yleisellä uimarannalla jopa samaan aikaan kun ihmiset ovat uimassa. Tosi sikamaista. Kaupungin olisi kiireesti laitettava kieltokyltti uimarannalle estämään eläinten uittaminen.

Törkeyksien huippu

Miten on mahdollista että vain metsäasiat kuuluu jäsenvaltiolle, kyllä muut asiat samoin. Ei EU voi määrätä niistä. Ei pidä hyväksyä ja mielistellä kaikkia.

Mielipide

Ei se nyt oikein lähtenyt osuuskaupalla raviradan jäähallin juomamyynti. Lämmintä tölkkiolutta. "Näin on käsketty tehdä", sanoi talkoolainen. Se oli osuuskaupalta amatöörimäinen esitys, yllättävä sellainen.

Entinen asiakasomistaja

Erittäin hyvä kirjoitus Silja Paavolalta vanhusten kotihoidon huonosta tilanteesta ja ehdotukset sen parantamiseksi pe 16.7. Mielipideosastolla.

Päättäjät kuunnelkaa Siljaa

Risuja sinulle, joka veit Lidl Lähemäen kassalta torstaina päivällä unohtamani polkupyörän pumpun. Toivottavasti meni tarpeeseen.

Mummo

Kiitos kivoille pojille, jotka piditte koirastani huolta, kun kävin polkupyörän pumppua etsimässä Lähemäen Lidlistä.

Mummo

Ei lääkäripula johdu ihmisten elintavoista. Elintapaohjeita ja -neuvoja on tarjolla vaikka kuinka paljon mm. eri medioissa, jos viitsii ottaa selvää saati noudattaa ohjeita, mutta sairauksiin tulee saada hoitoa.

Ei terveysterroristi