Sano se: "Hienoa Mikalo, Vesitorninkadulla hieno muraali"

Tekstiviestipalstalla otetaan kantaa myös esimerkiksi Hirvensalmen kuntavaalitulokseen, Saimaan kaivostoimintaan ja tomaattien makuun.

Hirvensalmella toteutui kuntalaisten tahto. Ei sitä yksi punainen muuksi muuta.

Tekstiviesti

Lauantai-ilta ja polkupyöräni hajosi kesken matkan. Selvittelyn jälkeen apuun riensi Mikkelin kotikonevuokraus! Pyörä kyytiin, korjaus ja matkani pääsi jatkumaan.

Kiitos!

Hienoa Mikalo, Vesitorninkadulla hieno muraali ja kaiken kruunaa upeat kukat pihalla.

Kehutaan kun on aihetta

Veli Mannisen kirjoitukseen (25.7.) viitaten avohakkuita on turhaan demonisoitu. Sitä paitsi joka ikinen aukko kasvaa lopulta täyttä metsää joko istutettuna tai luontaisesti.

Mielipide

Kysely arvostetuimmasta pääministeristä 25 vuoden ajalta tuntuu loukkaavalta. Voittaja sai eniten ääniä koululaisilta, opiskelijoilta ja naisilta sekä vasemmistoliitolta. Vakuuttavaa? Varmaan perehtyneet entisten pääministerien, maan tärkeimpien asioiden hoitoon, kuten talous ja työllisyys?

Nolla-tutkimus

Tomaatit ovat mauttomia siksi, koska ne kasvatetaan kivivillassa "letkuruokinnalla".

Tehotuotanto

En voi enää erottaa kokoomusta vihervasemmistolaisista. Niin samanlaista politiikkaa vetävät. Mikä voisi erottaa kokoomuksen vihervassuista?

Ei mikään

Kansalaiset. Nouskaa Saimaan tuhoavaa kaivostoimintaa vastaan. Saimaa on äärettömän hieno luontokokonaisuus joka on nyt uhattuna.

Herätkää kansalaiset

Kokoonnutte ja syyttelette ja korona leviää. Tanssit, teatterit, kirkko ja pihakemut. Turha syyttää raveja, festaria, urheilukisoja ja alle 60-vuotiaita, kun itse syyllistyy levitykseen. Kulttuurin kävijät!

Haloo

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka