Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Sinulle, joka passasit muita koko loman ajan: Hyvä, että tajusit tilanteen"

Tekstiviesti palstalla otetaan kantaa myös Ristiinan kesäteatteriin, rokotuksiin sekä Hirvensalmen asfalttiviidakon palveluihin.

Suurkiitos Ristiinan kesäteatterille Kauniista Veerasta. Kyllä teillä on upeita laulajia Anun ja Markon lisäksi.

Tyytyväiset kuulijat

Pelossa eläminen ja ylihygienisyys ovat hyviä vähentämään ihmisen omaa vastustuskykyä. Näin ainakin on kerrottu aiemmin, mutta onhan moni muukin tutkittu asia muuttunut koronan myötä, tai ainakin jätetty unholaan.

Ainut ongelma

Rokottaminen Mikkelin keskussairaalassa kävi nopeasti, sujuvasti ja ystävällisesti torstaina 29.7. Kiitos teille sairaanhoitajat tärkeästä työstänne. Eikä onneksi tullut sivuvaikutuksiakaan.

Immuniteetti höpötyksiä vastaan

Tartuntatauti ja sen mukanaan tuomat ohjeistukset, suositukset ja lain noudattaminen. Ymmärrän tämän kaiken, jos yhtä lailla vaadittaisiin noudattamaan ohjeita, suosituksia ja lakia joka asiassa, mitä koskien niitä on tehty. Lähtien ruoka-, liikunta- ym. elintapasuosituksista rikollisuuteen.

Paukkuja muuallekin

Luontoarvoilla hehkuttava Hirvensalmen kunta survoi kylmästi omien lastensa päiväkodin ja vanhuksiensa palvelutalon ahtaaseen keskustan asvalttiviidakkoon, olisi luullut jo pelastusviranomaisten estävän moisen typeryyden!

Totuuskomissio

Pienten lasten vanhemmillakin on suu kysyä, passaako isovanhempien ottaa lapsenlapset lomalla hoitoon. Kysymys on kysymys ja siihen voi vastata myöntävästi tai kieltävästi. Eikä pidä suuttua jos vastaus on väärä.

Joku voi oikeasti olla työstä väsynyt

Sinulle, joka passasit muita koko loman ajan: Hyvä, että tajusit tilanteen. Seuraava askel on opetella sanomaan ei. Tarvitaan suoraa puhetta.

Tekstiviesti