Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kenen etujen mukaista on että Ristiinan Pökkäänlahdella ajetaan vesijeteillä ympyrää?"

Tekstiviestipalstalla otetaan tänään kantaa muun muassa tapahtumien englanninkielisiin nimiin ja kiitellään talkoolaisia.

Sinä harmaan farmari Audin kuski joka teit uukäännöksen 30.7. iltapäivällä Mikonkadun ja Raatihuoneenkadun risteyksen keskellä! Tekosesi on autokamerassa.

Tekstiviesti

Kenen etujen mukaista on että Ristiinan Pökkäänlahdella ajetaan vesijeteillä ympyrää?

Tekstiviesti

Lämpimät kiitokset Mikkelin kesäteatterin porukalle todellakin suurella sydämellä kerrotusta ja esitetystä tarinasta Juha Vainiosta. Siitä riittäisi mainiosti toistettuna seuraavaksikin kesäksi koettavaa. Minä ainakin tulisin.

70+

Kyllä on vikaa omassa asenteessakin, jos viiden viikon kesälomalla ei jää aikaa itselleen. (LS 1.8.) Lomansa voi viettää lomana eikä lupautua ja suostua vain passaamaan läheisiään ja sukulaisiaan.

Ei kesärenki

Miksi Savon sydämessä pitää antaa nimi englanniksi, jos torille pystytetään muutama ruokateltta? Saimaa Food Fest voisi olla Saimaan sapuskasäpinät.

Sk

Helteet loppui ja alkoi sade. Tässä se taas nähdään, että ilmastonmuutos on huijausta.

A.I.V.

Suuret kiitokset kaikille MIKV:n talkoolaisille! Te mahdollistitte erinomaiset kisat meille kilpailijoille. Kilpakumppanit kehuivat vuolaasti järjestelyjä! Kiitos kaikille

PSo