Sano se | "Kun sanoo ajatuksen englanniksi, se kuullostaa paljon viisammalta"

Teksiviestipalstalla tänään asiaa myös muun muassa hoitotyön raskaudesta ja Kissojen ongelmista.

Miksei Mikkelissä ole Omalääkäri tai -hoitaja palvelua? Helpottaisi ja selkeyttäisi ikääntyvien ihmisten asioidensa hoitoa!

0740

Floridassa yhä nuoremmat joutuvat koronan takia sairaalahoitoon ja heidän oireensa ovat rajumpia.(IS 4.8.) Miksi Suomessa on otettu löysä linja koronatoimissa ja lähdetty Ruotsin tielle?

Tekstiviesti

Kun sanoo ajatuksen englanniksi, se kuullostaa paljon viisammalta.

Mielipide

Pökkäänlahdella ajetaan sentään vain tiettynä viikonloppuna. Koulukeskuksen kentällä rallia ja ääntä on päivästä ja viikonlopusta toiseen, yötä myöten.

A

Ompi aika paljon ihmiskehon toimintaa häiritseviä tekijöitä nykyään. Saasteet, ympäristömyrkyt, kemikaalit, ylensyönti, päihteet, entä 5G? Lääkkeet ja piikitkö meitä auttaa, vai luonnonmukaisuus ja terveet elintavat. Antaa mennä vaan.

Silmät ummessa

Voisiko poliisit käydä mittaamassa Rantakylässä mopojen äänenvoimakkuuksia? Häiritsevää kovaäänistä pärinää iltaisin.

Mielipide

Ilmanvaihtokoneissa löytyy kyllä tehoja. On eri juttu kuka/ketkä taloissa imuria säätää, säästää ja kieltää tehoja käyttämästä. Yöllä hengitettävän huonon ilman tunnet aamulla!

Vastuut

Ilman lääketieteellistä syytä koronarokotuksesta kieltäytyjät, toivottavasti yhtä suoraselkäisesti kieltäydytte myös hoidosta mahdollisen tartunnan saatuanne. Erityisesti hoitohenkilökunnan rokotusten laistaminen on vastuutonta! Suojelemalla itseäsi suojelet muita.

Tekstiviesti

Onneksi nykyään isännöitsijällä ei ole enää varaa olla ylimielinen asiakasta eli palkkansa maksavaa asukasta kohtaan. Uudet sukupolvet tulossa palveltavaksi, he ovat tottuneet toimimaan samalta tasolta, yhteistyössä.

Kaikki yhtä arvokkaita

Onko mediassa koskaan ollut tarinaa epäonnistuneesta elämänmuutoksesta?

Kysymys

Tommy Hellsten sanoi:Juominen aiheuttaa itsessään ongelmia Ongelmat vähenevät kun lopettaa juomisen.

Tekstari

Viihdyin 17 vuotta hoitotyössä. Nyt lopetin, kun en enää jaksa vauhdissa mukana, eikä palkka riitä yksinhuoltajalle.

Kolmen lapsen äiti

Hoitajat tekee mitä käsketään. Rokotukset ja kivunhoito on pieni vaiva verrattuna humalaisten jatkuviin kalliisiin ja aikaa vieviin hoitoihin ja leikkauksiin. Kiittäisinkö kun kivusta itken ja promillelaisia hyysätään?

Priorisointia

Mikä Mikkelin Kissoja vaivaa kun tappioita tulee jatkuvasti. Pojat pelaavat mielestäni hyvin. Pelaajia ei voi vaihtaa, mutta valmentajan voi.

Vanha peluri

Pitkäjärvellä myytiin tontti yrittäjälle. Olisi ollut upea paikka kerros- tai rivitaloille järven rannalla!

En ymmärrä