Sano se: Koronarajoituksilla ei kiusata vaan suojellaan

Otsikko lehdessä: Koronarajoitukset kiusaavat. Rajoituksia ei aseteta kansan kiusaamiseksi, vaan terveyden ja hengen suojelemiseksi!

Näin on

Sosiaalineuvos kirjoitti kauniisti kirjaston lehtienlukurauhan puolesta. Näinkö tämä menee, että meidän veronmaksajien pitää nykyään jo rikkaillekin tilata lehdet ja kustantaa rauhallinen lukutila. Näin ne verot vaan nousee!

Vois vähän miettiä

Voiko käsittämättömämpää asiaa olla? Suomen oma turvetuotanto lopetetaan mutta kuitenkin tiloille joudutaan tuomaan turvetta Virosta. Eihän tässä ole pienintäkään järjen hiventä.

Mikä tätä maata vaivaa?

Joskus jotain positiivista. Mikkeliläiset saavat olla ylpeitä maan tasokkainta keinonivel-hoitoa tarjoavasta sairaalastaan. Lääkärit ja hoitajat ovat asiantuntevia ja ystävällisiä.

Kiitos

Ihan totta mitä moni muukin ihmettelee, miksi suomen kieli ei kelpaa täällä savon sydämessä, hävettääkö? Moni paikalinen tapahtuma jäisi mieleen paikallisella murteella tai sanonnalla nimettynä, Anttolassa Kihut ja Puumalan Kemmakat tunnetaan. Todella hyvin oli joku keksinyt nimen, Saimaan sapuskasäpinät, olivat Food Fest, missä kohdassa selvisi että ollaan ihan Mikkelissä?

AK

Illastimme hääpäivänämme Bistro Holvissa. Ruoka oli ammattimaisesti valmistettua ja hiveli makunystyröitä. Ruoan tarjoilu ja esillepano lisäsi mielihyväämme unohtamatta huomaavaista ja ystävällistä palvelua.

Rakkaudesta hyvään ruokaan

Kommentoi