Sano se: Haluaako kirkko vaientaa konservatiivit?

Onko todella tarkoitus kieltää Raamattua Jumalan Sanana pitäviltä "konservatiiveilta" vapaaehtoisvoimin tapahtuva seurakunnan tilojen käyttö? Toivottavasti pelkkä pelko nuivasta suhtautumisesta naispappeuteen ei riitä kieltoperusteeksi "kansankirkon" kirkkoneuvostolle. Sateenkaarityö ilmoittaa tavoitteekseen, että "yhä useampi kokisi seurakunnan omakseen". Halutaanko "konservatiivit" vaientaa?

Kysymys on tasa-arvosta

Suuret kiitokset sinulle joka veit ostoskärriin unohtuneen käsilaukkuni Prisman neuvontaan 14.8.

Hajamielinen mummo

Riistetään vaan kaikki hyvinvointia ylläpitävät peruspalvelut, niin saadaan loputkin ihmiset erityissairaanhoidon piikkiin. Ennaltaehkäisy on enää vain sanahelinää.

Pettynyt veronmaksaja

Lähemäen messussa kävi paljon Saksalan, Lähemäen, Tuppuralan ym. alueiden vanhuksia ja muita huonojalkaisia, joille lähimessupaikka oli tärkeä. Tuskin mummot menevät Messi-messuihin tai vaelluksiin yms. Miksi kirkkoherratar sortaa vanhoillisiksi kutsumiaan ihmisiä, vaikka haastattelussa lupasi tehdä yhteistyötä eri herätysliikkeiden kanssa? Onko tyhjillään seisova kirkkorakennus parempi kuin elävää messua vanhemmalle väelle tarjoava kirkko. Kaikkien tiedossa ei edes ollut naispappien puuttuminen. Kannattaako kirkkoherrattaren ottaa riski, että Kansanlähetysläiset, Kansanraamattulaiset, Esikoiset, Sanansaattajat, Kylväjät ja muut uskovaiset lähtevät kirkosta. No jäähän kirkkoon löyhästi sitoutunut Pridelippuja heiluttava yhteisö, jota kirkkoherratar suosii. Tai sitten striimaukset takaisin. Ja saisi nauttia upeiden kanttoreiden soittoa ja laulua.

SMT

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka