Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Hoivatyö ei kiinnosta nuoria

Tönäisy vai tapon yritys? LS uutisoi 31.8. että "nuori autoilija" oli tönäissyt vartiomiestä. Jos auton alle jäänyt olisi ollut poliisi, puhuttaisiin tapon yrityksestä.

Erihintaisia henkiä?

Ihmettelin tämän nykyisen ajan hulluutta, kun kaupat ovat öisinkin auki! Onhan meidän päästävä shoppailemaan yötä päivää. Mutta jäin miettimään, kun mielenterveyspotilas kertoi: käyn vain öisin kaupassa, kun ahdistus vaivaa. Yöllä näen kavereitanikin siellä ja muita ihmisiä on vähän liikkeellä...

Mielenterveystyötäkö?

Voi meitä! S-ryhmän uutta kirkkoa, eli shoppailutemppeliä käydään rakentamaan Mikkeliin! Ja entinenkin (Prisma) on tyhjä, kuin erakon mökki marraskuussa. Kuka jaksaa vielä kuluttaa ja shoppailla?

Hohhoijaa - ketä kiinnostaa

Taivaan portilla kysytään, kävitkö Lähemäen kirkolla laittomalla ehtoollisella! Kolme kertaa anteeksi. En tee toista kertaa.

Armonkerjäläinen

Jarno Strengell, syrjiminen on aina väärin. Sitä ei saa hyväksyä edes taloudellisen hyödyn tähden.

Heikki Karasti, joutomies

Eipä nykynuorisoamme, pizza-pastamössösukupolvea kiinnosta esim. hoivatyö, pitää olla trendikästä ja näyttävää, arvostettua ja tietysti hyväpalkkaista pienellä vaivalla.

Tekijöistä puute vai työmoraalista

Työpaikkakiusatut, älkää tuhlatko voimianne ja aikaanne luottamusmiesten, työsuojeluvaltuutettujen kanssa tai liiton lakimiehen. He eivät voi teitä auttaa vaikka haluaisivatkin, jos kiusaajanne on esimies julkissektorilta. Kääntykää rohkeasti ja hyvissä ajoin poliisin puoleen, silloin asiat alkaa edetä. Hyvä Suomen lahjomaton poliisi.

Savonruoska