Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Mikkeliä on muuallakin kuin torin ympärillä

Kiitos Jarno Strengellille mielipidekirjoituksesta. Seurakunnassa olisi aika keskittyä olennaiseen eli armoon ja rakkauteen, vaikka ei kaikesta yksimielisiä ollakaan.

Kaikki saavat tulla

Yllätyskö? 80-luvulla heikommin oppivat pantiin harmonin taakse. Nyt heidät pannaan sermin taakse. Opettajat ei ole koulutettu kuin tasalaatuisille. Hyvä ja huono tarvitsee omansa. Kiitos erityisluokkien opettajille joiden tarve on suuri. Onko heitä?

Koulutus

Kaupunginvaltuusto ja virkahenkilöt, voisitteko kaivaa kartan esiin ja katsoa mitä kaikkea Mikkeli on? Tarpeita muuallakin kuin torin ympärillä.

SOS

Keneltä se on pois jos Raamattuun uskovat saisivat kokoontua messuun vaikka kerran kuussa tyhjään Lähemäen seurakuntataloon?

AH

Koskelan surmaajat kolmen vuoden päästä vapaita. Kiitos Suomen oikeuslaitoksen. Vain uhri sai elinkautisen.

Kommentti

Helsingin herra pormestari siis haluaa valtakuntansa ykköskieleksi lontoon. Suomi ja ruotsi joutaisivat rahvaan käyttöön, eliitille ne olisivat joutavanpäiväistä mongerrusta. Yksi pieni ongelma: mikä on sellainen Suomi, jossa ykköskielenä puhutaan lontoota? Eikö Suomi maannimenä tulisi jättää rahvaalle?

Salaviisas

Presidenttipari on tietoisesti omasta tahdostaan halunnut pitää Aaro-poikansa poissa julkisuudesta. kiva, että söpöä koiranpentua esitellään.

Iloinen juttu

Hoivan työvoimapula? Tähän tyyliin asiat on monessa paikassa. Jo ennen työvoimapulaa. Henkilöstö ja omaiset kyllä tuskailee ja uhoaa mutta rohkeus puuttua ja ilmoittaa on sama kuin kiusaamisessa. Olkoot, tekijöitä ei tipu. Tulevaisuus osuu kyllä omalle kohdalle. Kiitos rohkeat ja Avi.

Ei kiitosta päättäjille!

Kiusaava, pahoinpitelevä, jopa toisen hengen vievä ei voi olla hyvinvoiva ihminen. Tapauksia alkaa olla. Joko on kartoitettu taustatieto ja tehty tutkimusta näin käyttäytyvän lapsen elämästä. Jos tekeekin vanhempana jotakin totaalisen väärin. Voisi yrittää toisin, mutta tarvitaan tietoa.

Minä välitän