Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Omavalvonta ei auta jos kukaan ei toimi

Miksi kukaan ei uskalla puhua ennakkoon eikä vähiä rohkeita kuunnella? Suut tukitaan uhkauksilla ja solvauksilla. Miksi on omavalvonta ja häiriöt kerrotaan jos kukaan ei toimi?

Aikuisten omavalvonta!

Voi hyvät ihmiset! Haluaisin tietää, kenelle paikallisia alueuutisia toimitetaan. Aamujuontajat kertoo vitsejä ja nauskelevat omille jutuille.

Kuulijan aliarviointia

On taas niin tyypillistä vastuutonta Heinästä. Suunnitelmia joilla elinvoimaa, vetovoimaa ja kaupungin taloutta edistetään pitää vastustaa. On politiikkoja jotka aina arvostelevat, onneksi enemmistö löytää myös ratkaisuja. Mainehaitta Satamalahden osalta on kylvetty.

SMS

Mikkelin kunnalliset päättäjät, käykää Kouvolassa katsomassa, täällä rakennettiin Veturi samoihin aikoihin kuin Akseli ja Stella Mikkeliin. Samalla poikkeatte Kouvolan keskustassa, näette mitä siellä on tapahtunut. Uskon että sama tapahtuu Mikkelissä, jos Prisma rakennetaan. Minulle se on sama, mutta voihan asiasta keskustella.

Nimimerkki