Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Pietarinpirtin henkilökunta ansaitsee kiitokset venymisestään

Raimo Heinäsen mielipidekirjoitus LS 3.9. oli harkittua asiaa joka rivi ja huolet aiheellisia. Uudella marketilla tulisi olla visio tulevaisuuden ostoskäyttäytymisestä. Persoonattomia hypermarketteja alkaa olla kuin ABC-asemia.

Ei perussuomalainen

Hyvät valtuustoon ja vallitukseen valitut, koska saamme Mikkeliinkin omalääkäri-/omahoitajan? Monilla paikkakunnilla se toimii. Sitä täälläkin toivotaan!

Allu

Voiko nainen sanoa maskittomalle naiselle, joka on vielä pakkaamassa kassajonossa: hoikistuisit et mahtuisit? Hän itse ei noudattanut turvaväliä.

Paha mieli

Pietarinpirtin henkilökunta on venynyt äärirajoilleen jo pitkään mutta hoitanut silti perustyönsä huolella ja ammattitaidolla. Tukea eikä ole tullut mistään eikä keneltäkään. Kiitos työstänne. Kyse on taas kerran johtajuusongelmasta. Nyt on vastuu ja toiminnan paikka viranomaisilla. Nähtäväksi jää.

Tältä vaikuttaa

Rantakylässä on rottia pihoissa kun on risukasoja sekä avokomposteja, miksi kaupunki ei puutu näihin?

Kysymys

Olli Rehn kehotti nostamaan tuottavuutta. Selvä! Poimimme vaimon kanssa huvilalla samaan ämpäriin puolukoita ja mustikoita. Tunnissa 10 litraa. Tuottavuus singahti.

Mies Nuijamiehestä

Oudoksuttaa kirkkoherran ja parven vanavedessä seuraavien pappien pyrkimys julkisesti vaikuttaa viranhaltijoina kirkkoneuvoston päätöksiin.

Taavi