Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Essote voisi satsata parempaan puhelinpalveluun

Jääkiekkopelissä katsomoon tulo ei kuulu hyviin tapoihin, kun peli on käynnissä. Voi myös kyseenalaistaa tanssityttöjen tarpeellisuuden.

Metoo

Kaupungin asiointipiste on nyt erinomaisessa paikassa. Mikseille löytyy tilaa virastotalo muista kerroksista. Matkailuneuvonnan voisi siirtäå kaupungintalon I-kerroksen itäpäähän siirtämällä siellä nyt olevat Sammonkadulle Tumataloon.

Näpit irti kirjastotalosta

Tanskassa on isänmaalliset demarit kun ovat laittaneet järkeä maahanmuutto-touhuun. Milloin meillä? Ei milloinkaan.

Kommentti

Kun kysytään, miten terveys? Kumpaa kysyjä tarkoittaa, fyysistä vai psyykkistä?

Vai molempia

Hyvä avi. Mikkeli sai mitä tilasi. Virastotalolla on tilaa. Tiivistäkää.

JL

Oisko sairaalan johdon pikku hiljaa herättävä työvoimapulaan ja siihen ovatko kaikki samanarvoisia. Ei tässä muuta mut rupee emäntä olemaan aika väsy.

Amatöörimäistä johtamista

Essote joutaisi panostaa myös joustavampaan puhelinpalveluun. Terveysneuvoon voi joutua odottamaan yli tunninkin eikä takaisinsoittoakaan kuulu. Erityisalojen puhelinpalvelussakin ruuhkaa. Ei kaikilla ole valmiuksia eikä laitteita digitaaliseen asiointiin.

Potilas

Tietääkö kukaan, mitä rakennetaan ns. Ritvalanrantaan?

Baariko?

Henkilö ottaa kuvan tuotteesta, kertoo tekijän ja ilmoittaa hinnan. Aivan selvä kaupallinen mainos. Kysymyksessä vielä kaverin perheen firman tuote. Asiatonta, pääministerin asemaan ei kuulu kaupalliset mainokset.

Kolmas kerta

Nyt osuit Anssi Mehtälä asian ytimeen. Henkilökunnan into, yhteishenki, pysyvyys ja palvelualtis. Sitä haen minäkin. Vieläpä huumorilla höystettynä.

Nimimerkki

Haukivuorella jalankulukijat kävelöö suojatiellä että autot ja mopot meinoo jiähä alle, eihän keuliessa varmaan nääkkää mittää etteensä. Se koira älähtää mihin keppi sattuu.

Yks niistä etteen kävelijöistä

Ilman muuta kannabisviljely pitää vapauttaa. Meillä on maanviljelijöitä jotka ovat veitsen terällä pitääkö lopettaa vai jatkaa. Tässä olisi heille toimeentulon jatkoa.

Heka

Sama kokemus Mks:n päivystyksestä. Kipupotilaana, vaikkakin muilla asioilla odotusaika lähennellyt viime vuosina kahdeksaa tuntia. Todella raskasta ja kivuliasta odottaa. Lisäksi joutunut kuuntelemaan hoitajan saarnaa, ettei oikeastaan saisi tulla. Mihin sitten pitäisi mennä, ei muita lääkäriaikoja saa? Korona-aikana ollut pari kertaa niin paljon odottajia päivystyksessä, että turvavälejä ei pystynyt pitämään, kaikilla ei maskeja. Öisin kuulemma sama, ainut lääkäri hoitaa myös osastot, eli odotus voi kestää ihan miten pitkään vaan.

Myös täysin kyllästynyt

Päätoimittajan oivaa sanaa Vääränlaisia pappeja jo otsikkona riittävä. Kyse on tietenkin noiden pappien yrityksestä evankelioida lähemäkeläisiä. Jopa uusi tuomiorovasti oikeiden pappien kanssa lyö kapuloita. Itse ajattelen miksi ihmeessä ei saa levittää Elämän Sanaa, joka virkistää jopa Lähemäellä.

AT

Kiitos Timo Laitakari Päätoimittajalta-palstan kirjoituksesta. Sain viimeinkin selvyyden, mistä näissä "Lähismessuissa" on kysymys.

LS:n lukija

Käännetään uutisoinnin kelkka. Puhutaan vain perheistä, jotka onnistuvat elämässään. Kerrotaan kuinka he elävät, ilman ainuttakaan yhteiskunnan tukiporrasta. Hyvin elementin eteenpäin.

Esimerkin voimin