Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Hirvensalmelta puuttuu monta tärkeää palvelua

Missä kohtaa Raamatussa olikaan kertomus riidankylväjästä? Ajankohtainen vertaus!

Mooseksen ilmestyskirja

Mikä siinä ensilumen ladun suunnittelussa 30 000 e maksaa. Katsottais vaan reitti ja alettais ajaa lunta uralle. Se on siinä. Olis kasattu lumi valmiiksi Kalevankankaalle. Muuten olis ollut aikaa koko kevät ja kesä suunnitella.

Ei ne hommat näin suju...

Tiituksen luterilainen seurakunta saattaa hämmentää mikkeliläisiä. Tämän seurakunnan taustalla on Luther-säätiö ja Lähetyshiippakunta, ei Suomen evankelis-luterilainen kirkko.

Mustatakki

Olisiko kirjaston syytä mitoittaa toimintansa äänikirja- ja digilehtiaikaan!

Nimimerkki

Mopoilla kaahaajat ja metelöijät Rantakylän yhtenäiskoulun ja päiväkodin pihalla aiheuttavat jatkuvaa häiriötä, melua ja unettomuutta. Koulun ja päiväkodin johtoa asia ei kiinnosta eikä ilmeisesti vanhempiakaan. Poliisi käy ja hetken kuluttua tilanne sama. Kaupunki suunnitellut ja toteuttanut pihalle ratkaisun joka kannustaa mopoilijoita kokoontumaan ja rälläämään tähän pitää saada muutos! Vanhemmat, oppilaitos, kaupunki. Herätys.

Melu

Kuntalaiset toivoisivat kuntaan K-ketjun kauppaa ja apteekin ovi voisi olla auki kesälauantaisin muutaman tunnin. Hammaslääkärin tuoli on mutta siihen pääsee vain keskiviikkoisin, voisiko muina päivinä olla yksityinen. Hirvensalmen kunnantalon väki voisi tarttua toimeen eikä pitää vain kokkapuheita hyvistä palveluista. Entäpä populaarikulttuuri, voisiko kunta järjestää kuljetusta vanhuksille Mäntyharjun hienoon elokuvateatteriin? Vapaa-aikatoimessa ei ole ollut vuosiin juuri elonmerkkiä! Mutta palkkaa maksetaan kolmelle, mistä?

Kantakuntalainen

Nordea sai koronasta oivan syyn sulkea tiskipalvelun Mikkelissä. Mitähän tulee lopulta maksamaan suljetut ovet, kun naapuripankki pyrkii palvelemaan kaikkia asiakkaita.

Kyllästynyt

Mitä hienoa on niissä kuntoportaissa? Ei mitään. Ne on vain tehty kantakaupunkilaisten iloksi. Ei täältä reunamilta sinne pääse ja täältä sivukyliltä lopetetaan liikuntapaikkoja jotta jupit pääsee juosta tolvasemaan rappusia.

Varma tieto

Voisiko Carlson tehdä jotain loivennusta sille mahdottoman korkealle kynnykselle ajettaessa ensimmäiseen parkkikerrokseen? Siinä normaalinkin auton pohjat kovilla eikä tarvitse olla urheiluautokaan.

Kiitos

Juvan kirjastossa poiketessa ihmettelin puuttuvia päivälehtiä. Kirjastossa oli vain pari asiakasta. Yksi henkilö oli ominut kaikki päivälehdet kyynärpäänsä alle.

Lomalainen

Hoivakodeissa kannattaisi käydä jos kiinnostaa ikäihmisen hyvinvointi!

Surullista