Sano se | Sain taimikosta mahtavan marjasadon

Olen kyllästynyt erään pankkiiriliikkeen aggressiiviseen markkinointiin. Sijoituksissa järkyttävät palkkiot. Etkä pääse eroon käytännössä mitenkään, maksamatta tolkuttomasti ennenaikaisesta lunastuksesta. Liiketoimintaperiaatteena tuntuu olevan vain mummojen huijaaminen.

Pysy erossa

Ei kukaan riitele yksin. Asiassa on aina kaksi puolta. Joskus pitää puhua sitä kieltä, mitä toinen ymmärtää. Sivullisilla on vain yksipuolinen näkemys asioista. Joten jätä "opetus" kouluun.

Jumala näkee sydämeen

Iso kiitos Mks:n ensihoito ja osasto 4:n henkilöille. Saitte palautettua minut takaisin tähän aikaan, olin tosiaan sekaisin. Anteeksipyyntöni kaikille niille joille aiheutin harmia ja mielipahaa, ollessani sekaisin. Kaikkea hyvää teille kaikille.

Veikko Ivalo Mikkeli

Torin käyttämätön lava, 60 000 e, Maaherrankadun kukkalaatikot 50 000 e, kuntoportaat 70 000 e, ensilumenlatu suunn. + toteutus 75 000 e, Mikkelipuiston ratikan infra 50 000 e... Älkää viitsikö selittää mistään tiukasta leikkauslinjasta kun tällaiseen puuhasteluun löytyy sormia napsauttamalla muutama sata tonnia. Verovarojen käyttö on Mikkelissä kyllä löysissä käsissä.

Käet taskussa

Missä on teknisen puolen säästöt?

Tasapuolisuutta

Suomen kauneimmasta torista ihanin joulutori! Kirkkopuistokin kuulostaa mukavalta vaihtoehdolta, kunhan olisi kojuja ja tunnelmaa.

JouluMikkeli

Naurettavuuksiin menee tämä holhoaminen. Kohta ei voi ostaa Ässä-arpaa tunnistautumatta! Laitetaanpa tunnistautuminen ja ostorajat tulojen mukaan myös Alkon tuotteisiin. Ne vievät rahojen lisäksi joiltakin myös terveyden. Pelaaminen netissä ulkomaisilla kasinoilla vaan lisääntyy eikä niistä jaeta rahaa Suomen urheilulle ja kulttuurille.

Äly hoi

Ilmastointoilijat hoi! Katsokaa juutuubista Arttu Harkin video sähköauto vs. polttomoottori. Pistää harkitsemaan sähköauton ostoa eri kantilta.

Autoilija

Jos sinulle on asennettu ilmalämpöpumppu, tarkista että johdot ja putket läpiviennissä menevät suojaputkessa eivätkä pelkässä uretaanissa, niin kuin minulle tehdyssä asennuksessa. Asennuksen teki paikallinen ilmalämpöpumppuihin erikoistunut yritys.

Ylläri

Onnea Ponsse. Paljon opittavaa yhtiön vankoista arvoista, joihin sisältyy myös "lupsakkuus ja reilu meininki". Arvot ovat maineen perusta.

Tarja g-t

Suuret kiitokset Anssi Mehtälälle kolumnista Tauno ja Ansa, LS 25.9. "On arkea elomme tää ..."

Viesti

Siulle oikkee ystävä haluan tehä ja tarjota pippurpihvin ja lakkajiädykkeen tykötarpeineen. Tuatusti luommuu, ite kerättyy. Arjen timantti hetkiä. Joulutekemiset jo syyhyttää. Omaishoitajuus ja suru ei karkottanut sinnuu.

Nimimerkki

Metsänomistajat, jatkakaa hyvillä mielin uudistushakkuiden tekoa. Taimikoista taas tänä vuonna mahtavat vadelma- ja puolukkasadot.

Kiitos!

Nuorisolle vaaraksi tämä huumeitten vapauttaminen. Vihreät etupäässä. Kokoomuksen Antti Häkkäsellä järkisyyt torjua moinen meno

Vexi

Pankalamnen rantaan on tulossa yhteisöasumista kaavan mukaan. Asuntojen hinnat 430  009 e. Tulee Hannu Hanhien puisto.

Näin on

Ensilumenlatu maksaa lehtitietojen mukaan 30 000. Se ei ole välttämätön meno vaan se voidaan poistaa. Tiukan rahan aikana pitää jaksaa odottaa kunnes pysyvän lumen ladut tehdään. Jos ei jaksa odottaa voi itse tehdä ladun. Siinä kunto kohenee.

Suu säkkiä myöten

Rakas Mikkeli älä leikkaa mitään porskuttele vaan ja parin vuoden päästä saadaan valtiolta apua eli osaajia rahankäyttöön. Voidaan unohtaa hyvät veljet.

Kukkaro kunnossa