Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Julistetaan hätätila kiusaamista vastaan

”Eläkeläinen” oli pitkästynyt, kun juhlittiin 50-vuotiasta Eläkeliiton Kangasniemen yhdistystä. Yhdistyksen toimintaan mahtui niin paljon. Mainitsemasi Kangasniemen Eläkkeensaajat tulevat perässä vuonna 2025. Olkaamme tyytyväisiä että vihdoin saamme kokoontua vaikka joskus kaikki ei ole mielestämme ihan onnistunutta. Neljän vuoden kuluttua sitten meidän juhlat toivottavasti eläkkeensaajille sopivalla tavalla.

Raija Vinkola, Kangasniemen Eläkkeensaajien puheenjohtaja

Ilmaston puolesta on julistettu hätätila! Julistakoon "Sale" myös hätätilan kiusaamisesta se on Suomessa karannut käsistä. Kiusaamisesta syntyy yhteiskunnalle suuret kulut, kiusattujen inhimillisistä kärsimyksestä puhumattakaan. Kiusaaminen ja kiusaajien suojeleminen on aikuisten osalta erikseen kriminalisoitava ja alaikäisille "pakkohoito". Sotaveteraanit ei tällaisen yhteiskunnan puolesta taistelleet!

Sotatuomari

Minna Pöntiselle muuttotappiosta. Olette jo tehneet: veroprosentti Suomen korkeimpia, kiinteistövero samoin, uutuutena hulevesimaksu, päivähoitojärjestelyt surkeita, lukiokursseja supistettu, katujen kunto rapistuu, asioiden valmistelu 70-luvun tyyliin salassa. Miksiköhän muuttotappio?

Seuraava koti on Juva tai Puumala

Ensilumen ladun maksavat ladun käyttäjät.

Näin on

Ensilumen ladun kustannuksiin osallistuu jokainen siinä hiihtävä. Joka vuosi kulut on katettu lippu- ja kausikortti tuloilla.

Liikunta tekee sinullekin hyvää

Eräs autoliike mainostaa: "ihan hullu tarjous". Eli auton hinta pari tonnia alle normaalin. Mutta samalla saat omasta ajopelistäsi pari tonnia vähemmän korvausta! Siis + - 0!

Naurattaa

Mihin meiltä häviää aina pääministeri, kun odotamme häneltä kannanottoa johonkin tärkeään asiaan, kuten vasta oli Afganistan ja nyt Saksan liittopäivävaalit? Vain Saarikolta kuulimme lausunnon.

Ihmettelen

Lentokentän toiminnan alasajolla vain 200 000 e säästö/v! Valtion kymmenien miljoonien investoinnit menevät hukkaan, kuka takaa ettei niitäkin peritä kaupungilta takaisin? Kenttää tullaan vielä tarvitsemaan joten nyt on alasajo, jota kaksi lyhytnäköisen ajattelutavan omaavaa puoluetta kannattaa, suuri virhe!

Hölmölä vai Pölhölä

Hallitus sanoo että turvallisuuden uhkat on syytä ottaa vakavasti. Kuitenkaan ei anneta poliisille muutamaa kymmentä miljoonaa euroa. Tämä puhe vakavasti ottamisesta on tyhjääkin tyhjempää.

SMS

Mä luulen miten tässä velkaongelmassa käy. Ensin myydään osa Suur-Savon sähköstä sitten 5 vuoden päästä loput ja seuraavaksi ESE.

Että näin Mikkelissä

Osmo Anttalaiselle (28.9- L-S) tiedoksi että asiat on hienosti sanottuna priorisoitava. Kunnan rahaa on käytettävä sellaiseen josta hyötyy tavallinen kansa, ei pelkästään eliitti. Tiestön kunnossapitoon ja muuhun infraan, työllistämiseen, vanhuksille jotka maan ovat rakentaneet, jne. Orkesteri ei takaa ihmisen sivistystä. Ensin talous kuntoon ja sitten vasta sirkushuvit.

Mielipide

Mies &2 koiraa, mitä mietit kun annoit ison koirasi tuupata turvallaan minua kyynärpäähän?

Vakavasta sairaudesta toipuva

Kiitos sinulle "Lähemäen pappa" kun ilostutat työmatkaamme aamuisin hymyllä ja mukavalla tervehdyksellä.

Pyöräilijät Sirpa ja Juhani