Sano se: Lehtipuhaltimet pois ja haravat tilalle!

Ensilumenlatu. Jos paikka on valmiina, eikä tarvitse sen kummempaa rakentamista, niin miten suunnittelu voi maksaa 30 t? Mutta toisaalta, jos vaatii vielä rakentamista, niin kustannus on varmaan toinen mokoma riihikuivaa? Kuka päättää?

Käet taskussa

Orkesterin lippuja ostaa noin 1% mikkeliläisistä, eli ei ole kysyntää. Tärkeämpää on löytää työntekijöitä paikallisiin yrityksiin.

Nimimerkki

Kaupunginorkesterin vuotuinen hintalappu julki.

Kunnallisveron maksaja

Miksi pitää tuhlata euroakaan ensilumenlatuun? Lumi tulee ajallaan, siihen saakka jokainen voi kävellä tai juosta. Niin hukkaan heitettyjä rahoja. Suunnittelukin kolmekymmentä tuhatta euroa. Hävetkää kun kaikesta muusta pitää leikata.

Pirkko

Miksi vuoden turhaakkeeksi valitulla lehtipuhaltimella on yhä käyttöä? Haravat käsiin, melu ja bensankatku unholaan. Sillee.

Rähjä

Oskari Valtola Länsi-Savossa 28.9. Taisit juuri menettää melkoisen paljon äänestäjiä, kun vastustat Essoten palkkaharmonisaatiota. Melkoinen takinkääntö keskussairaalan säilyttämisen puolesta kampanjoineelta. Taisi olla poliittista peliä sekin.

Kommentti

Kiitos autoilijoille jotka autoitte minua 21.9. Rantakylän pyörätien ja HK Scanin välillä, kun kaaduin rullaluistimilla.

Vieläkin toipuva

Hauska tarina hullunkurisesta perheestä. Se perhe voisi olla Mikkelin kaupunki.

Hah Haa

Näpit irti orkesterista. Muutimme Mikkeliin, mökkikuntaamme reilu 10 vuotta sitten. Mökin lisäksi houkuttivat teatteri, orkesteri, musiikkijuhlat ja balettijuhlat. Kaikkia näitä vetovoimia on uhattu ajaa alas viime vuosina. Jäljelle taitaa jäädä vain mökki, jonne pääsemme lähikaupungeista kuten aiemminkin. Mikkeli taitaa ajaa meidät pois?

Teatterin ja konserttien vakiokävijät

Kiitos nimimerkille "Mielipide" (LS 2.10.) vaikean hienostosanan opettamisesta. Ottamatta tässä kantaa säästö- tai tekoasiain tärkeysjärjestykseen, tiedostan nimimerkin valistavan näkemyksen siitä, millainen musiikki tai sen esillepano tekee musiikin kuuntelijoista eliittiä.

Osmo Anttalainen

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka