Sano se: Älkää rutistako tyhjiä tölkkejä!

Älkää hyvät mikkeliläiset sotkeutuko mihinkään Capmannin juttuihin. Kyllä kunnat aina kriiseistäkin selviää.

Lypsävä lehmä

Mikkelin kävelykadulla keskenkasvuiset, nenäkkäät miehenalut keulaavat! On kuulemma luvallista, kantavat vastuun itse, osaavat kaatua ettei kallo halkea! Tietävätkö isät ja äidit moisesta vapaudesta? Onko kypärä liian kallis hankinta?

Mummo

Terveisiä toimipaikan johtajalle: olen jonottanut 52 min pankkinne puhelinpalveluun.

Kyllä kesti

Nyt eläkeläisille mahdollistuu iso ja avara tanssipaikka, jossa tilava parkkipaikkakin ihan äärellään: Rantakylässä lopettavan Lidlin tilat.

SMS

Mikkelin säästöt. Tärkein asia unohtut poliittisilta päättäjiltä eli hallinnon merkittävä keventäminen.

Hämmästyttävää

Kerrottiin Mikkeliin tulevasta akkuyrityksestä, oli kilpailuttanut 8 paikkakuntaa. Miksihän päätyi Mikkeliin? Onko selvitetty tulijan taustat ym. tiedot!

Kysymys

Kyllä on juvalaisella kansanedustajalla huono muisti syrjimisestä. Omat puheet eduskunnassa esim. vanhusten rokottamisesta koronaa vastaan.

HHTM

Marin sanoo että demokratiaan kuuluu että ihmisen on oikeus ottaa kantaa asioihin. Sitten tulee mutta. Vaikka ihminen puhuisi enkelien kielillä joistakin asioista, hän saattaa saada syytteen. Mielipide ratkaisee, ei mikään muu.

Nimimerkki

Jos SSS:n siirtohinnat ovat korkeita, eikö sitä suuremmalla syyllä pitäisi tuotot pitää maakunnassa?

Ei Cayman-saarille

Yritysmaailmassa jos toimitusjohtaja ei onnistu tehtävässään saa hän kengänkuvan takapuoleen, olisiko nyt tämä kissa nostettava pöydälle Mikkeli Oy:n kohdalla ja alettava etsimään uutta kaupunginjohtajaa jolla olisi uskallusta tehdä päätöksiä ja johtajuutta saada tänne uusia toimijoita.

Kasvuyrityksen Tj

Nuoret ja varttuneemmat! tyhjät tölkit rutistettuina eivät maadu, eikä tölkkien kerääjille ole iloa, palautuspisteitä on!

15 sentissä saattaa olla miljoonan alku!

Kaupunginorkesteria ei saa lakkauttaa, sillä on kokoaan suurempi merkitys Mikkelille. Toivottavasti saamme nauttia orkesterin musiikista nykyistä useammin Mikaelin lisäksi erilaisten tapahtumien yhteydessä kaupungilla.

Kausikorttilainen

Kuinka terve kansa meillä meillä olisi jos Pohjois-Karjala -projektia ei olisi ollut. Lukuisten kansainvälisten tutkimuksien mukaan runsas maitorasvojen käyttö kasvisten kanssa on hyväksi sydämen terveydelle.

Voi Voi

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka