Sano se: Kansalaisadressi koulujen lomien siirtoa vastaan

Mitähän vanha tulisieluinen toveri joka kaateli aatteen voimalla porvareitten autoja ajattelisi kun lukee vasemmistoministereitten aviopuolisoitten ammateista. Kyllä olisi nykyään tovereilla rutkasti hommia.

Ajattelia

Eikö yli 5 milj. vielä riitä yrittäjäviljelijöille kun vaaditaan rahaa lisää. Pitäisi ymmärtää heitä tehdas ym työntekijöitä ketkä ruoaksi valmistaa, heidänkin pitää elättää perhe, myös kaupan saatava osuutensa jotta pystyy toimimaan. Niin paljon verorahoja annetaan muutakin kautta tukina eikä helpotusta näy!

Kommentti

Olen samaa mieltä nim. Arkipäivää kanssa. Musiikista virikettä eri paikkoihin, samoin taiteesta ja yleensä kulttuurista. Näiden alojen edustajat ovat yleensä kekseliäitä kunhan heitä ei täysin tukahduteta.

Kulttuurista unelmavuodet!

Olen ollut sekä teoissani että mieleltäni vihreä jo vuosia, mutta en aio enää äänestä heitä, kiitos Elokapinan.

Rajansa kaikella

Tanja Hartonen, olipa mielipidetekstisi täynnä pahoinvointia, negatiivisuutta. Tuollaisilla listauksilla ei hyvää elämää rakenneta ja ei varsinkaan päättäjän! Et esittänyt yhtään toimenpidettä niiden ratkaisemiseksi. Valittaa osataan, mutta missä tekosi?

Pettynyt

Toivottavasti Moisiossa ovat hoitajien kirjaukset lääke yms. määräyksistä sekä lääkäreiden toiminnasta tehty asianmukaisella tarkkuudella tai ainakin muisti pelaa kuulemistilaisuudessa.

Viesti

Kansalaisadressi koulun lomien siirtoa vastaan. Oppilaat uupuneita jo nyt toukokuussa ja elokuussa vanhemmat ovat töissä. Käsittämäton ehdotus, lapset kärsijöinä.

SMS

Tuore Kuvalehti kirjoittaa, että Purrasta tulee pääministeri. Näin ollen Soinin tie on poikki Saulin paikalle. Mustaa hevosta on etsittävä toisaalta. Olisiko nyt kortit Vanhasella?

Eläkevaari

Laajamittainen kaupallinen marjanpoiminta ei kuulu jokamiehenoikeden piiriin Kangasniemellä eikä muualla.

Marjastaja

Palvelutalon palvelut näkee menemällä paikalle. Oman omaisen tapaaminen, halaaminen ja yhdessä kahvittelu onnistuu laitoksessakin. Vaatii kyllä enemmän aikaa kuin klikkailu.

Tsemppiä yhteistyöhön

Hallitus ilmoitti, että kun saavutetaan 80 %:n rokotuskattavuus, voidaan koronarajoituksia höllentää. Kuinkas kävi? 72 %:n jälkeen pääministeri ilmoitti vastoin THL:n ja lääkäreiden kantaa höllennyksistä. Nyt niitetään seuraukset, viikossa jo 800 sairastumista enemmän kuin edellisellä viikolla. Muutos selvä seuraus takinkäännöstä.

Vastuutonta

Palvelutalo on palvelua maksua vastaan. Lukollisten ovien takana on ammattilaisia, huoneet, ruokaa, pesut, sauna, puhtaat vaatteet, siivous, apuvälineet, avustusta, lääkehoito ja lääkäri tarvittaessa. Empatiaa ja silityksiäkin, kun aikaa on.

Koti on kotona

Ennen Fingerpori oli hauskaa terävää huumoria. Nykyisin surkeaa yritystä. Onko tekstintekijä vaihtunut?

Peksi

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka