Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Käyttäkää heijastimia!

Korona herätti. En koe tarvetta enää kuluttaa rahojani kuin hyvää puhtaaseen ruokaan. Autoiluni maksaa. Voisi vaihtaa uudempaan. Ja asunnon pienempään.

Järkivalinnat

Mikke ry pitäisi lakkauttaa tyhjänpäiväisenä rahan kuluttajana ja höpö höpöä keksivänä. Kaupungin pitäisi lopettaa jatkuva konsulttien käyttö ja vaatia virkamiehiltä oman järjen käyttöä.

Järkeä talouteen

Hyvä, ratkaisukeskeinen kirjoitus Jarmo Lautamäeltä. Ei lähdetty syyttelemään vaan kannustaen esittämään tapoja hoitaa ennakoivasti mahdollisia ongelmia.

Nimimerkki

Jalankulkijat ja pyöräilijät käyttäkää valoja, heijastimia, heijastinliivejä, liikutte tummissa vaatteissa hyvin "pimeinä", vaikka taajamissa on katuvalot, ette paljoa näy kun viime tipassa autoilija teidät havaitsee, ajatelkaa omaa henkikultaanne.

Huolestunut autoilija

Nimimerkille Mikä parisuhde. Ei ole isovanhempien tehtävä olla lapsenvahtina. Voit vaikka palkata lapsenvahdin. Aikuiset huolehtivat itse asioistaan eivätkä pyydä apua vanhuksilta.

Viesti