Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Pääsenkö marjastamaan Kotasaareen?

Eikö näillä vihreillä ole muuta tekemistä kuin miettiä mitä seuraavaksi kielletään? Nyt on tulilinjalla Afrikan tähti-peli. Kukaan ei ikinä ole ajatellut mitään rasistista pelatessaan tuotakaan peliä, uskallan väittää.

Mikä tätä maailmaa vaivaa?

Mitenköhän toteutuu jokamiehen oikeus Kotasaaressa? Menisinkö kopterilla marjaan?

Harasoo

Nimim. 'Tulos' on osin perin oikeassa: viulut seis ja kirjastot ynnä museot lukkoon! Mikkelissä kaikki ylimääräinen raha on annettava jääkiekkomaisen liikehtimisen tueksi, ehdoitta.

Ylähuuli

Urpolaan rakennettavasta aluekoulusta pyydetään nimiehdotuksia. Tavaratalo on osuva nimi mokomalle laatikolle. Voisi se olla moni-ilmeisempikin.

Kantti

Kaupunkialueelle laitetut liian lyhyet aurauskepit on vaarallisia, jos sen päälle sattuu liukastumaan.

Vali, vali?

Lastenne hyvinvoinnista kiinnostuneet vanhemmat. Seuratkaa ja ennen kaikkea rajoittakaa varsinkin nuorison somemaailmassa viettämää aikaa. Helposti sanottu mutta hemmetin vaikeaa ja paljon saat kritiikkiä niskaasi mutta kannattaa jo murkun mielenterveydenkin puolesta nähdä vaivaa.

Somevirus

Mikkelin kaupungin jätehuoltosäädös on suoraan p.......ä. Kenenkään täysjärkisen järkeen ei mene että asumaton laho tönö joutuu maksamaan jätemaksun. Kuka viisas on tällaisen ryöstöpykälän keksinyt? Minä en ainakaan maksaisi tuollaista laskua ikinä.

Näin on

Arto Seppälä kirjoittaa täyttä asiaa (LS 18.10.). Valtiovalta ei ehkä toteuta Itärataa, koska se ei ole kustannustehokas. Mikkeli yrittää kuumeisesti etsiä säästökohteita, mutta samalla tuhlataan rahaa Itärata-hankkeeseen. Onko matka-ajan pieneneminen korkeintaan 15 minuutilla riittävä peruste laittaa suunnitteluun useita miljoonia euroja?

Junamatkaaja

Sairaanhoidossa, vanhus ja varhaiskasvatuksessa on paljon työtä mihin ei tarvita sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkintoa. Avustajat lyhyellä koulutuksella eivät viimeksi kelvanneet. Olisko järki nyt avoimempi työllistämään kun jonot kasvaa ja hoitajia tarvitaan?

Työnjako