Sano se | Sanna Marin pärjää hienosti äijien keskellä

Kaupungin joulukuusi pystytetään torille ja joulukadun avajaiset vietetään torilla. Miksi ihmeessä kojut joissa myydään joulutuotteita siirretään kirkkopuistoon? Torille täytyy saada toimintaa muulloinkin kun kesällä.

Torilla tavataan!

Odotan innolla Mikkelin "pääsemistä" kriisikunnaksi. Silloin ehkä vähenee tämä mahtava määrä johtajia ja päälliköitä jotka touhuaa ilman mitään vastuuta. Miksein laumasta joutaa pois 2/3-osaa. Silloin syntyy säästöjä ja koulut, päiväkodit, avustajat vanhuksille ja lapsille saavat olla rauhassa. Reilut 5 vuotta kaupungin talous on mennyt jyrkkää alamäkeä, saman ajan täällä on toiminut "kehitysyhtiö" Miksei ja ollut sama kaupunginjohtaja!

Apua!

Tietääköhän kriisikunta Pertunmaan päättäjät mitä ovat lakisääteiset palvelut jotka kunnan tulee pystyä järjestämään?

Nimimerkki

Olipa kivaa seurata miten paljon ihmisiä oli liikkeellä museoiden yössä!

Perustetaan 1 000 mummon vanhainkoti, johon integroidaan myös päihdeongelmaisia! Yhtä houkutteleva idea kuin jättikoulu!

Ostetaan kouluparakit

Ajokortti jäisi monelta saamatta erään virheen takia jonka joka neljäs autoilija tutkimuksen mukaan Suomessa tekee. Liikenneympyrästä lähdettäessä (ei siihen tultaessa) on käytettävä vilkkua.

Havainto

Kertoisiko joku, miksi ihmisten täytyy ottaa jatkuvasti lenssupiikkejä? On ihan luonnollista oireilla kuumeillen, nenä vuotaen ja yskien, kehon puolustusreaktiot pöpöjä vastaan. Ihmiskunta ei pääse niitä pakoon. Nykyaika on sullonut meidät tiiviisti yhdessä olemaan. Poissaoloja töistä ei saisi tulla, koska tuottavuus heikkenee. Eikä kukaan saisi kuolla. Ikävä kyllä, luonto näkyy hoitavan.

Olipa kivaa seurata miten paljon ihmisiä oli liikkeellä museoiden yössä!

Viesti

Testataan kaikkien ihmisten kehon tila ja ravintopitoisuudet. Ravinnon merkitys hyvinvointiin ja jaksamiseen on iso. Ketään syyllistämättä, tiedettäisiin missä mennään. Ja siitä yksilöllisiin jatkotoimenpiteisiin. Oireet ja elämän haasteet minimiin.

Yhteiskuntatalkoot

Kyllähän lasten kasvatuksesta hurskastelu ja kaikenlaisten ohjeiden jakelu onnistuu parhaiten lapsettomilta. Muut tietävät vanhempien voimiensa mukaan yrittävän parhaansa lapsiensa eteen. Piruileva arvostelu ei todellakaan auta mitään, päinvastoin.

Äiti ja mummo

Onnittelen pääministeri Marinia. Hän pitää kiinni omasta elämästään solvaajia vastaan ja näyttää mallia naisille rohkeudesta. Kiusaaminen joka sallitaan jokaisessa työpaikassa ilman rangaistusta on ala-arvoista. Ilolla tuen nuorta naista "äijien" keskellä.

SMS

Hätäkös tässä,pääministeri palkkaa lisää avustajia että ehtii tehdä mitä lystää.

Mitähän vielä

On se kyllä järjetöntä että oman mökin purkaminen vaatii luvan. Tämä on sosialismia.

Varma tieto

Jätämmekö seuraaville sukupolville köyhtyvän luonnon ja heikon sietokyvyn luonnon pöpösiä vastaan? Tekniikka ja tieto lisää tuskaa.

Pieni plantaasi ja maalaisjärki

Taas petyin K-Marketin mainontaan. Kotiin tulleessa lehtisessä olleet tarjoukset olivat voimassa vain jossain erikseen nimetyssä marketissa.

Tietyn kylän kauppa

Nyt on 2 urheilijasukupolvea varsinkin kestävyyttä vaativissa lajeissa kilpallut kansainvälisesti varsin heikolla menestyksellä. Pitäisi ottaa Arvo Ylpön mallilautanen käyttöön, vähän kasviksia lisää. Tuloskunto ehkä paranisi ja suolistosairaudetkin saattaisi vähentyä.

Voi Voi

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka