Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Osa Mikkelin valtuutetuista ajaa kaupunkia perikatoon

Ai mikä eläkeläisiä vaivaa? Osaa vaivaa hurjat meno/työhalut, osaa liikuntakyvyttömyys ja sairaus, rahanpuute, nälkä, kivut kun ei ole lääkkeitä tai lääkäriä. Samat on ongelmat kuin menneillä ja nykyisillä sukupolvilla solvausta myöten. Uhkailu työpaikan jättämisestä on ehkä uutuus. Että sellaista ihmettä.

Halloween

Kekki kehui 1.11. LS:ssä miten vanerilla tehdään ennätystulosta. Ei maininnut että osa siitä on otettu työntekijöiden palkasta, kun ansioita on leikattu tuhansilla euroilla.

Pelloksen työntekijä yli 20 v

Launialan koulun puolestapuhujat unohtavat että Tupalassa taitaa asua enemmän lapsiperheitä ja matka Lähemäen kouluun on sieltä pidempi.

Peitsarin koululaisen vanhempi

Rakenteita on kevennettävä paljon, paljon rajummin. Jos ministeriö sen tekee, koskee varmasti enemmän. Riitely ja velanotto on saatava loppumaan, pitäisi oma pesä osata siivota.

T

Osa valtuutetuista ajaa määrätietoisesti Mikkelin taloutta kohti perikatoa menoja lisäämällä. Missä ihmeen maailmassa nämä on.

Eemeli Tillman

Kaupungin talous miinuksella, mutta pallohalleja rakennetaan lisää, eikö nyt viimeinkin olisi aika laittaa vanhuksien asiat kuntoon, kaupungin valtuustosta puolet pois, koiravero perintään.

Tekstari

Säästäkää muualta, Launialan koulu on lapsille turvallinen.

Mummeli

Apua 2.11. Varo, mitä toivot. Ei kriisikuntaan joutuminen vapauta johtajista, tuskin pelkkä kone töitä tekee, saat vielä vieraat pomot. Ja jos halutaan yksi johtaja per työpaikka, eikös se muistuta entisaikojen patruunoita, yksinvaltaa.

Ex-kirjanpitäjä

Olen kuullut ja lukenut, että Suomessa kasvaa puuta enemmän kuin koskaan. Väitän että metsämme ovat riukuuntuneet. Eikä se mielestäni ole kovinkaan hyvä asia.

Varma tieto

Hienoa Mikkeli! Ainakin Launialan alakoululaisille jaettu upeat välkkyvät turvaliivit. Ei maksa paljon, voi säästää tosi paljon.

Mummo Launialasta

Suur-Savon Osuuspankki petti maakunnan asiakkaat, erityisesti iäkkäät asiakkaat. Siirtäkäämme rahat toisiin pankkeihin. Näytetään ylimieliselle pankille, millainen loppu ahneella on! Emme halua kuunnella "palvelemme hetkisen kuluttua" -säveliä. Haluamme face to face -palvelua! Kohta sitä joku bisnesälyinen, vähempään voittoon tyytyväinen alkaa järjestää, sille kun on oikea tarve!

Metsänväki