Sano se: Hoitajapulaa ei olisi jos hoitajan palkalla eläisi

Mikkelissä on mm. urheilukenttiä, luistelukenttiä, portaat mitä hoidetaan ympäri vuoden, kunnostuksella, jäädytyksellä joiden käytöstä käyttäjä ei maksa päivälippua eikä kausikorttia. Miksi ensilumen latu on nostettu tikun nokkaan vaikka ladun käyttäjä maksaa ladun käytöstä.

Liikkuva mummo

Nythän S-S OP tempun teki! Olisitte jaksaneet odottaa vielä about 10 vuotta, että tämä sodan jälkeinen vähemmän osaava sukupolvi olisi poistunut. Nyt täytyy poistua ehkä osuuskauppaan.

Hyvästi OP

Mistähän saisi kauniita seimiaiheisia joulukortteja?

Joulua odotellen

Kiitos Mikkelin kaupunginorkesterille hienosta konsertista Anttolan kirkossa. Toitte paljon iloa synkkään marraskuun iltaan!

Palveluauto Moppe on kätevä. Pääsee mm. Laajalammelta Setrin kauppoihin tai Graanille ja tavaroiden kanssa kotiovelle. Ystävälliset ja auttavaiset kuljettajat ovat myös päivän piristys.

Vakioasiakas

Olin pettynyt, kun fysioterapeuttini oli luopunut maskin käytöstä. Myös rokotetut levittävät koronaa, kuten päivittäiset tartuntaluvut kertovat.

Nimimerkki

"Ei ihme, että talous on kuralla". Ei siihen syynä ainakaan ole se, että ensilumenlatu oli 6 710 euroa miinuksella. Hyvä tietysti, jos sekin osattaisiin budjetoida vielä tarkemmin tasapainoon.

Kiitos Mikkelin kaupunginorkesterille hienosta konsertista Anttolan kirkossa. Toitte paljon iloa synkkään marraskuun iltaan!

Terveyshyöty laskematta

Ei olisi hoitajapulaa, jos palkalla eläisi ja täydennyskoulutus toimisi. Hallitus on täysin kyvytön tekemään päätöksiä kun terve maalaisjärki puuttuu.

Ongelmia on

Mitenkä sitten, kun näitä yleisvaarallisia tauteja tulee jatkossa lisää. Heikkoja on koko ajan enemmän, ja kun he eivät siedä kohta paljoakaan. Toivon kaikille mahdollisuutta nauttia saasteettomasta luonnosta. Elettävä olisi.

Aamupuuro marjoilla, yksinkertaisesti hyvää

Jos laadukas varhaiskasvatus on opettajien vastuulla, suunnitelkaa lapsille ja itsellenne aikaa. Hiljaakin hyvä tulee, ilon kautta.

Rauha, rajat ja rakkaus

Näyttää SSOP:n Himanen oppineen maailmalla sen että kuoliaaksi vaikeneminen saa kansalaiset unohtamaan. Mutta ei saa. Pankin vaihtajat lähtevät liikkeelle.

Nimimerkki

Missäs nyt viipyy EU:n tukipaketti suomalaiselle maataloudelle jolla todellinen hätätila? Rahaa kyllä kylvetään välinpitämättömästi talouksiaan hoitaneille maille, mutta ei Suomelle jolle maatalouden omavaraisuus on elintärkeää.

Viesti

Bakteerit ovat eri asia kuin virus. Viruksen kuten koronan tai influenssan ehkäisyyn tehoaa hyvä hygienia ja rokotus.

Hyvä juttu

Miten voi olla mahdollista että työntekijät samasta työstä saavat eri palkkaa? Sairasta tämä Essoten toiminta. Täytyykö vielä ihmetellä hoitajapulaa?

Täh

Jukureista huomaa että joskus kannattaa vaihtaa työntekijöitä jotta yhteistyö ja ideat löytyy. Siis hapettomat maskin takana ottakaa mallia. Työniloa, yhteistyötä ja kannustusta solvauksen tilalle!

Työelämä

Koulun pihalla iso häijy poika uhkaa nyrkillä pientä poikaa. Tällöin pienen pojan avuksi rientää parikymmentä muuta pientä ja jokunen vähän isompikin poika. Eikö iso häijy poika ala miettimään uhkailun järkevyyttä? Näin minä ajattelen Suomen Nato-jäsenyyden edut.

Vanha ope

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka