Sano se | Kaupat, laittakaa jouluseimiä näyteikkunoihin

Liiketilat ja yritykset: Laittaisitteko joulun seimiasetelmat näyteikkunoihin. Olisi mukava kierrellä ja katsella ikkunoita lasten kanssa.

Joulun sanoma

Hoitajapula ei ole todellinen, jos vielä rokotepakko heille vaaditaan! Kahtiajakautuneisuutta päätöksenteossa osoittaa myös autokortti 17-vuotiaille taspuolusuuden nimissä. Kuolleita liikenteen uhreja on jo nyt ihan liikaa!

Varma tieto

Miten pettynyt olenkaan Osuuspankki. Kenen idea tämä ovien sulkeminen on? Näytettiinkö teille luottamushenkilöt oikeat tilastot, ylhäältä päin tätä muutosta ei ole voinut sanella. Tämänhän piti olla itsenäinen, kotimainen pankki. Hanskat on hukassa, vaikka ne on kädessä. Haluatko Himanen jäädä tällä sulkemistuloksella historiaan? Se on varmaa, ettei tulos parane.

Pyyhin kengän pohjat

Kaupunginjohtajan pitäisi ottaa talousarvioesitys takaisin ja korjata se. Ei tällä tavalla mitään taloutta korjata.

Arvi Steen

Tuotantoeläinten lihansyönnin vähentäminen on tieteellisesti todistetusti merkittävä terveys- ja ilmastoteko. Kasviksia, kalaa ja riistaa lautaselle.

Terve Tellus ja elo

Lapset tykkäävät leikkimielisistä aikuisista. Ja selvästi myös aikuisista, jotka osaavat asettaa rajat ja pystyvät pitämään niistä kiinni. Siihen on sitten monenmoisia keinoja. Lapsen vaihtoehdoista valita, huumori, jämäkkyys, tilanteen vaativalla tavalla.

Yhteinen matka

4.11. mielenkiintoinen USU-gallupin tulos. Demareista 75 % kehuu puheenjohtajansa Marinin onnistuneen tehtävässään hyvin, vaikka puolue sai hänen johdollaan kunnallisvaaleissa historiallisen huonon kannatuksen, suuren tappion.

Gallup on gallup

Kyllä tosimiesten autot kulkee ainakin 60 km tunnissa 30 km rajoitusalueella, ainakin R-kylän Orikolla. On ne vähän muita parempia! Mitäpä muista, kun Minulla on kiire! Tervetuloa poliisit! Täällä on ylimääräistä rahaa ja ajokortteja tarjolla paljon!

Älliä puuttuu!

Ihanaa, että joulukojut tulevat Kirkkopuistoon!

Niin tunnelmallista

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka