Sano se: Älkää viekö Osuuspankista infotiskejä!

Voi hyvänen ihme, älkää nyt siellä Osuuspankissa niitä Info-tiskejä poistako! Kun ei mistään muualta apua saa, niin nämä info-tytöt ja -pojat auttaa. Oikeastaan en mitään muuta tarvitsekaan kuin Infon. Ei luulisi tuo piste kovin kalliiksi tulevan, mutta jos se tiedon määrä mikä heillä on katoaa, tämä meidän varsinkin vanhempien ihmisten pankkielämä ei luonnu ollenkaan. Emme osaa/pysty älypuhelinten kanssa asioida. Siis Infot säilykööt!

Vaatimus

Taannoin ex-kirkkoherra totesi saarnassaan Hirvensalmella, että kunnan johtaminen on diakoniaa eli palvelua, juurikin näin. Hyvin saarnattu, tätä nöyryyttä julkisjohtamisessa kaivataan. Se joka haluaa olla suurin olkoon kaikkien palvelija.

Pyhiinvaeltaja

Ruusut Mikkelin kaupunginorkesterille järjestämästänne mahtavasta elämyksestä Anttolan kirkossa ja samalla risut kahdelle aikamiehelle, jotka kesken konsertin tulivat kirkon penkkiin tarinoimaan keskenään ja poistuivat kesken konsertin, miten ajattelematonta.

Viesti

Talousarvioesitystä on korjattava. Ei tietenkään se näin voi olla. Aletaan nyt heti laittamaan taloutta kuntoon. Katsotaan vähän Savonlinnan mallia.

Auli Teikari

Tuo toimittajien nostama kohu boomer-sanan käytöstä on myrsky vesilasissa kehä 3:n sisällä. Isot ikäluokat ei lotkauta korvaansa moiselle. Olemme tottuneet kaikenlaisiin nimityksiin. Joista pahin mielestäni on uudissana kestävyysvaje. Jota käyttää nykyään kepun Saarikko.

SK

Valtuuston pitäisi olla kuntalaisen puolella. Olette ajaneet meidät vuosien kurimukseen. Osaatteko edes hävetä. Puoluepolitiikka on kirous väärin käytettynä.

Eero Vilman

Voisiko ministeri Leppä selventää, miten sudet tunkeutuvat navettoihin ja talleihin? Eivätkö ovet ole yöllä kiinni, vai onko susilla sorkkaraudat? Nyt jäi vähän koominen vaikutelma haastattelusta.

PP

Suomeen ei missään tapauksessa sairaaloihin pidä ottaa ulkomailta koronapotilaita, täällä omasta takaa ja yhä lisääntyy, nyt hoitajat vastustamaan porukalla.

Varma tieto

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka