Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Taloyhtiössämme on kohta enemmän koiria kuin ihmisiä

Taloyhtiössämme alkaa olla enemmän koiria kuin ihmisiä. Koiravero paikallaan. Myös jonkinsuuruinen vesimaksu.

Mummo

Kävin Essoten hammashoidossa aamulla. Odotusaulassa oli yhdeksän asiakasta - viidellä maski, neljällä ei. Ovissa, seinillä, televisiossa, joka paikassa kehotus pitää maskia.

Ihmettelevä asiakas

Katselin telkkarista kun miettivät parsankasvatuksen hiilijalanjälkeä, toisella kanavalla Suomen traktorivetokisat. Ilma sakeana ja uutisissa kerrottiin: Kiinaan 20 jättihiilivoimalaa suunnitteilla...

Jotain rajaa

Samaa mieltä Veikko Hedmanin kanssa. Äänestäkää aluevaaleissa muita kuin vuosia valtuustossa istuneita. Se on nähty mihin heidän päätöksensä johtaa!

Puolueuskoton

Kukka-kahvila. Tervetuloa takaisin.

Hirvensalmi

Suuret kiitokset sinulle Heikki Laine (LS 4.11.) Kirjoitit minun ja monen kohtalotoverini puolesta tämän päivän vähentyneiden pankkipalvelujen aiheuttamasta ahdistuksesta. Seuraavan kerran asioidessani pankissanne, lupaan ottaa oman kynnysmaton mukaan kengänpohjieni pyyhkimistä varten.

Tuleva S-pankin oven avaaja

En pääse ajatusmaailmastani. Jos päähän tai kurkkuun koskee tai lihaksia särkee, kehoni käskee minua lepäämään. Jos nousee kuume, nenä vuotaa tai yskittää, se kertoo, että elimistöni on kohdannut haasteellisen pöpön, ja elimistöni reagoi noin puolustautumalla sitä vastaan. Maailma on täynnä pöpöja, suuri osa hyviä ja välttämättömiä, osa vahingollisia, joitako vastaan ei ihmisen elimistön pidä enää reagoida. Puolustuskeinoista on tullut tauteja, joita ei saisi olla.

Miksi näin

Syyskuun alussa pääministeri julisti vapautta:"Nyt saa mennä, kokea ja elää!" Vastoin THL:n varoituksia jo ennen luvatun 80 % rokotuskattavuuden. Mikä seuraus? Kiuru kertoi Suomen ajautuneen hallitsemattomaan tilaan koronan ehkäisyssä.

Onnistuiko pm?

Ei sitä pankkia kannata pitää kirkonkylällä muutaman mummon ja papan takia. Kyllä siihen,joku muu ratkaisu löytyy.

Realisti