Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Suomen ei kannata luottaa vieraiden apuun

Arvoisa "Vanha Ope", kun iso häijy poika uhkaa nyrkillään pientä poikaa, niin kukaan ei riennä apuun valitettavasti ja välitunti valvojakin kääntää selän ja kiiruhtaa koulun toiselle puolelle - näin se vaan menee! Ehkä tulee joukko kannustamaan häijyä poikaa; lyö kovempaa, muttei niin lujaa, että joutuu sairaalaan ettei jouduta ongelmiin. Jos Suomi sotaan joutuu, on silloin sota muuallakin ja turhaan odotetaan apua tänne, älä koskaan luota vieraan apuun, oli millaiset sopimukset tahansa!

Silmät auki kulkija

Nyt Juvan, Sulkavan ja Puumalan olisi toimittava nopeasti ja perustettava kolmen pitäjän yhteinen pankki jonka konttoripalvelut toimisivat vuoroin viikon eri päivinä. Nimeksi voisi laittaa Palveleva Osuuspankki. Tosin meidän vikahan palvelun alasajo on koska olemme äänestäneet sellaisia henkilöitä johtoportaisiin jotka haluavat ettei asiakasta tarvisi kohdata henkilökohtaisesti hymyn kera kuten ennen.

Ajattelija

Melkoista omaan napaan tuijottamista Launialan vanhemmilta, kun ratkaistavana on koko itäisen alueen kouluasia.

Tupala

Olisiko nyt esim. Puumalassa S-pankilla tilaisuus kaapata OP:n asiakkaat? Laittaa Salen yhteyteen S-pankin piste.

Ehdotus

Mikkelin malli jatkuu! Urpolaan tulevan koulun hinta nousi puoli miljoonaa ennen ensimmäisenkään hiekanjyvän siirtämistä. Valtuusto ehätti lupaamaan miljoona euroa lisää mahdollisia muutoksia varten! Tätä menoa ylitetään puhdistuslaitoksen surullisen kuuluisa hinta joka ei vieläkään ole lopullisesti selvillä. Mikkelin päättäjät jatkavat riitelyään ja asioiden pitkittämisiä sen sijaan että yrittäisivät tehdä jotain "työnantajansa" Mikkelin kaupungin hyväksi!

Taasko näin

Jopa taas kaupungin pomot keksivät iskulauseen lontoon kielellä. Nääs tuo polkupyöräjuttu. miksi ei voi olla esim "näin männään Mikkelissä!"

SK

Mikkelin päättäjät? Tekisittekö omilla rahoillanne tällaisia päätöksiä?

Kysyn