Sano se: Ehdokkaat, ilmoittakaa arvonne ja ammattinne

Mikä kaikki menee kirkossa evankeliumin edelle, kun ei Mikkelissä lähdetty mukaan kristillisten seurakuntien ja järjestöjen yhteiseen Se löytyi-missioon 2022?

Luterilaisiin pappeihin pettynyt

Hyvät eri vaaleissa mukana olevat ehdokkaat, ilmoittakaa oikein oma ammattinne, jos olet eläkkeellä niin se on mainittava myös. Toiseksi jos olet työsuojeluvaltuutettu tai luottamusmies niin se ei ole ammatti vaan määräaikainen luottamustehtävä. Olkaa edes tässä rehellisiä.

Rehellisyys maan perii

Mistä se johtuu että mitä rikkaampi ihminen on, sitä nuukempi ja kitsaampi hän yleensä on? Tämä on nähty niin monta kertaa.

Varma tieto

Ärsyttää, kun tiedetään, että elintavoilla on merkitystä elämänlaatuun, oppimiseen, jaksamiseen, sairastavuuteen jne. Mutta yhteiskunta ei mitenkään vastuuta yksilöä. Kallista ja pahoinvointia lisäävää lystiä yhteiskunnalta.

Yhtenevät pelisäännöt ja pulinat pois

Saisiko esim. kaupungin nettisivuille vedonlyöntipaikan Urpolan koulun lopullisesta hintalapusta? Muistakaa se kahden kertotaulu Mlin toteutuneissa hankinnoissa! Totuus tulee olemaan lähempänä 60 kuin 30 miltsiä...

Nähty on

Viherpalvelu Hyvösen työtä aiheellisesti palkittu ja Naisvuorella Mikkelin ylimmällä paikalla liehuu vihreä lippu salossa. Voisitteko kuitenkin osoittaa kunnioitusta ja liputuspäivinä edes nostaa Suomen lipun salkoon!

Sylvi

Muistuttaisin yhäkin että se koronarokote ei estä tartuttamasta eteenpäin sitä tautia. Se voi auttaa vain siihen että ihminen ei saa sitä taudin vakavaa muotoa.

Viesti

Nimimerkille Realisti, ei kuntakeskukset ole mitään pieniä kyliä ja siellä asuvien lisäksi syrjäkyliltä mummot ja papat käyvät pankissa, kauppa-, apteekki- ja sairaalakäynneillään. Toiv. sinun mummo ja pappa asuu palvelujen äärellä.

Ihmettelijä

Hallituksen pähkähullu ilmastotavoite vie tiloja konkurssiin, lopettaa turvetuotannon joka on elintärkeää esimerkiksi puutarhoille (kun kasvuturve loppuu, missä alustassa kasvatetaan metsien taimet?), lopettaa tuottavaa työtä joka antaa valtiolle verotuloja. Samaan aikaan tuodaan ulkomailta asti edunsaajia maahan. Tämä yhtälö ei yksinkertaisesti kestä.

Tekstari

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka