Sano se: Onko kiva tuijotella halveksivasti maskittomia?

Suuret kiitokset niille kahdelle ihmiselle, jotka auttoivat iäkästä isääni isänpäivänä hänen kaatuessaan kotipihassa Katajamäenkatu 10 pihassa!

Riikka Nikulainen

Johtamisen kultainen sääntö: Miten paljon valtaa onkin, vielä paljon enemmän vastuuta!

Unohtunut totuus nykyaikana

Tiedoksi realistille: Me elossa olevat mummot ja papat kestimme sodat ja rakensimme hyvinvointiyhteiskunnan. Kotikirkonkylässä oli 5 pankkia. Nyt palvelut ajetaan vauhdilla alas ja vanhukset ovat päättäjille roskasakkia.

95v, X-lotta

Seurakuntien joulumyyjäisistä löydät seimiaiheisia joulukortteja.

Kylläpä tuli ruma curryruokakoppi Mikkelin torille. Liian keskeiselle paikallekin vielä. Kuka antoi luvan pilata torin ilmettä?

SMS

Toive Nordealle: Ovet auki edes kerran viikossa. Aina tarvitaan pankin apua asioissa, joita ei voi kotoa hoitaa. Ei riitä, että saa ajan 3 viikon päästä.

Pahoilla mielin

Fiksu kaveri tämä Heikki Viitikko ajattelee muidenkin ihmisten hyvinvointia.

Seurakuntien joulumyyjäisistä löydät seimiaiheisia joulukortteja.

Lukija

Taas tuli sähkölasku. 60 euron sähkölaskun lisäksi maksan reilut 60 euroa sähkön siirrosta ja lisäksi veroja valtiolle n. 60 euroa. Ihan on mafiameininkiä tämä. Tosin sähköyhtiö ja verkkoyhtiö sentään tekevät jotain tuon rahastuksen vastineeksi, mutta valtio ei laita tikkua ristiin sähköni perilletuloon ja on siis pahin rahastaja.

Ihmettelijä

Eikö annakin kiihottavan ylemmyyden tunteen kun voi maskin takaa tuhahdella ja halveksivasti tuijotella maskittomia. Mitäs sitten kun korona joskus loppuu... Ei hätää, varmasti löytyy uutta kytättävää...

Niin hyvä ihminen

Kateellinen vasemmisto nyrpistelee nokkaansa Woltin kaupasta.

Kommentti

Kylläpä on Laajalammella holtiton koiranomista kun antaa lemmikin tehdä tarpeensa pitkin kerrostalon seinää. Ei koiran syy.

Koirien puolesta

Missä muussa firmassa ansaittuja palkkarahojen maksamista voidaan pidättää vuosia kuten näitä harmonisointirahoja? Tilanne ollut tiedossa. Kiitettävää ja uskomatonta kärsivällisyyttä työntekijöiltä.

E

Kangasniemen Puulantorissa huomioidaan asiakkaat. Pöydän ääressä istuen saa nauttia kupillisen kahvia uunituoreen pullan kanssa ja lukea päivän sanomalehdet. Ikääntyneelle se on lepohetki ostosten lomassa, jota arvostan.

AES

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka