Sano se: Rantakylän ensilumenlatu ei sovi kaikille

Metsäsairilan Kiepille kiitokset asiallisesta, ripeästä ja joustavasta toiminnasta. Oli mukava asioida.

Hannu Laitsaari

Kun käytöstapoja opetettiin osa ei ollut paikalla. Osa luulee tavat osaavansa mutta on ne unohtanut.

Nysvääjä

Miksi olen hyväntahtoinen. Voimattomuuden tunne ja tunne siitä, että välittääkö yhteiskunta aidosti ihmisistä, auttaako ennaltaehkisevästi tukien. Kun on tullut tunne, ettei pysty vaikuttamaan, tilalle on nousemassa välinpitämättömyys, katkeruuskin. Surullista.

Itseäni säästäen

Lämpimät kiitokset herkullisen hirvikeiton ja kääretortun tarjoajille Mikkelin torilla!

Varhaiskasvatuksella on kaikki valta tarttua epäkohtiin, jotka tulevat ilmi lapsen kotioloista. Takanamme on varhaiskasvatuslaki ja varhaiskasvatussuunnitelma, jossa on kerrottu lapsen edun mukaiseen elämään tarvittavat ainekset. Rohkeutta puuttua kodin tapoihin, jos lapsen kasvu ja kehitys vaarantuu. Neuvolasta tietoa ja tarttumista samaiseen asiaan.

Ammatillinen napakkuus

Helpottuisikohan joidenkin lapsiperheiden arki, jos alle kouluikäisten lasten ainoa mediakokemus olisi Pikku Kakkosta, perhe söisi niinkuin 80-luvulla syötiin ja karkkipäivä olisi vain lauantaina.

Teemavuosi

Demokratiaan kuuluu oikeus sanoa mielipiteensä ja tehdä valitus. Sisäänjätetystä valituksesta tulisi suorittaa asian laajuudesta riippuva käsittelymaksu. Jos valitus todetaan aiheelliseksi maksun saa takaisin mutta aiheettomaksi katsotun kohdalla ei ja lisämaksuiksi tulisivat haitasta aiheutuneet kustannukset. Runsaita aiheettomia, demokratian nimissä tehtyjä valituksia voidaan hyvällä syyllä kutsua demokratiaterrorismiksi.

Lämpimät kiitokset herkullisen hirvikeiton ja kääretortun tarjoajille Mikkelin torilla!

Peksi

Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt. Vanha sananlasku pätee myös OP Suur-Savon hallituksen puheenjohtajan puheisiin.

HHTM

"Järki" (L-S 12.11.) puhuu rahasta vertaillessaan ensilumen latuja. Todettakoon, että Rantakylän rata ei sovellu niille monille sadoille iäkkäämmille, jotka haluaisivat vaalia kuntoaan jopa useampana päivänä kuin monet muut nostalgisen lajin harrastajat.

Menetetyt terveyshyödyt ja latumaksut

Maskikohussa HVK:n toiminnasta vastaava vastuuministeri Haatainen unohdetaan jatkuvasti. Pysytellyt piilossa pääministerin suojeluksessa. Jopa syyttömäksi todettu toiminnanjohtaja joutui lähtemään Marinin kannanoton takia.

Muita syyllistetään

Ehdotus Ylelle, joka tarjoaa jatkuvasti uusintoja ja uusintojen uusintoja. Ohjelmatietoihin voisi laittaa kirjaimen u, kun on kyse ensimmäisestä uusinnasta. Seuraavan kerran sitten kaksi kirjainta, uu. Ja näin jatkaen olisi lopulta tosi komea rivi u-kirjaimia!

Yleverolle vastine?

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka